20 Ocak 2013 Pazar

Valencia Real Madrid Maçı 20 Ocak 2013


Sponsorlu Bağlantılar
Valencia Real Madrid Maçı 20 Ocak 2013

Real Madrid bu sezon takım olarak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Geçen sezon Ligi Barcelona'nın önünde lider bitirerek hasret kaldıkları Kupa'yı müzesine götürmeyi başarmışlardı. Bu yıl aynı performansı göstermesi beklenen Real 


İspanya La Liga da bu sezon hayal kırıklığı yaratan Real Madrid bu hafta deplasmanda Valencia ile karşılaşacak. Real Madrid rakibini mağlup ederek toparlanmak isteyecektir.
Real Madrid bu sezon takım olarak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Geçen sezon Ligi Barcelona'nın önünde lider bitirerek hasret kaldıkları Kupa'yı müzesine götürmeyi başarmışlardı. Bu yıl aynı performansı göstermesi beklenen Real Madrid özellikle deplasman maçlarında çok kötü performans sergiledi. Bu sezon hayal kırıklığı yaşandı. Hayal kırıklığının yanı sıra oyuncular ile teknik direktör Mourinho arasında tatsız olaylar yaşandı. Casillas - Mourinho kavgasının ardından Ronaldo vatandaşı Mourinho ile kavga etti. Oyuncuların sahada gösterdikleri ruhsuz futbol Mourinho'nun takımdan soğumasına neden oldu. Inter'den geldikten sonra her sezon Barcelona ile kafa kafaya giden Real Madrid bu sezon Liderin çok gerisinde kaldı.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder