20 Ocak 2013 Pazar

Roma İnter Maçı 20 Ocak 2013


Sponsorlu Bağlantılar

Serie A'nın 21. haftasında Roma, sahasında Inter'i ağırlayacak. Üst sıralardaki puan tablosunu etkileyecek olan mücadele Roma Olimpiyat Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak.
Son iki haftada 4-1'lik Napoli ve 1-0'lık Catania yenilgisiyle 6 puan kaybeden başkent ekibi Inter karşısında evinde olmanın avantajını kullanarak 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. Ligin 43 golle en çok skor üreten takımı olan Roma'da Erik Lamela ve Pablo Osvaldo 10'ar golle ligin en çok gol atan oyuncuları arasında bulunuyor. Ev sahibi takımda Pablo Osvaldo, kaleci Maarten Stekelenburg ve Alessio Romagnoli'nin sakatlıklarından dolay forma giymesi beklenmiyor.
Son haftalarda irtifa kaybeden Inter, Lazio'ya 1-0 kaybetmesinin ardından Genoa ile berabere kalmış ve Udinese'ye 3-0 mağlup olarak büyük yara almıştı. En son evinde Pescarayı 2-0'la geçerek biraz olsun morallenen Milano ekibi, deplasmanda puan ya da puanlar çıkararak geçtiğimiz haftalardaki kayıplarını telafi etmek istiyor. Konuk ekipte Dejan Stankovic, Luca Castellazzi, Yuto Nagamoto, Ricky Alvarez, Walter Samuel ve Antonio Cassano gibi önemli eksikler bulunuyor.
MUHTEMEL 11'LER
Roma
Piris
Marquinhos
Castan
Balzaretti
Pjanic
De Rossi
Florenzi
Lamela
Destro
Totti
Inter
Handanovic, Ranocchia, Chivu, Juan Jesus, Zanetti

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder