20 Ocak 2013 Pazar

Fenerbahçe Sanıca Bolu Elazığspor Maçı 20.01.2013


Sponsorlu Bağlantılar
Fenerbahçe Sanıca Bolu Elazığspor Maçı 20.01.2013


Fenerbahçe (FB)- Elazığspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığsğpor'u Şükrü Saraçoğlu stadında ağırlayacak. SFenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor maçı saat kaçta? hangi kanalda? Maçta beklenmeyen gelişmeler olabilir mi? İşte Sanica Boru Elazığspor maç ayrıntıları... 

Süper Toto süper lig maçları devam ediyor.. 
Fenerbahçe süpe ligde bugün ligin yeni takımlarından Elazığspor ile karşılaşacak. Maç TSİ ile 19:00'da başlayacak ve Lig tv'den canlı yayınlanacak.Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antremanlarla antrenmanla tamamladı. İstanbul Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak bu zevkli mücadeleyi, hakem İlker Meral yönetecek. Maç lig tv'de yayınlanacak.
 
Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde bugün Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek Fenerbahçe, sahasında  28 gün sonra seyircisiyle buluşacak.
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak bu zevkli mücadeleyi, hakem İlker Meral yönetecek.
Mücadelenin canlı anlatımını dan takip edebilirsiniz. 
 
FENERBAHÇE'DE ÖNEMLİ EKSİKLER VAR
Ligde ikinci yarının ilk maçında bugün Sanica Boru Elazığspor'u konuk edece Fenerbahçe'de cezalı Meireles'in yanı sıra, sarı kart cezalıları Bekir ve Hasan Ali, Afrika Kupası'nda bulunan Yobo, maçta forma giyemeyecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder