3 Ocak 2013 Perşembe

Huzur Sokağı 17.bölüm


Sponsorlu Bağlantılar

ATV Ekranlarında Meydana Gelen ve Yoğun izleyici kitlesine sahip olan Huzur Sokağı adlı dizinin 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Huzur Sokağı 17. Bölüm Fragman Video izle.. Feyza ve Bilal arasındaki buzlar eridi. Şükran ise Emre'nin kıskacında.. Huzur Sokağ 17. Bölüm Fragmanı Video İzle.. Huzur Sokağı 4 Ocak 2013 Cuma Akşamı ATV Ekranlarında olacak. Huzur Sokağında neler olacak?

EMRE KISKACA ALDI!..

Huzur Sokağı yeni bölüm ile cuma akşamının en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Feyza ve Bilal arasındaki buzlar eridi. Şükran ise Emre'nin kıskacında..


NELER YAŞANACAK?..

Bilal'i oynadığı oyun ile kendinden uzaklaştırmayı başaran Feyza alıp başını gider. Hayatında değerli olan Ayşe Sultan'a bir not bırakıp gider. Bu durumdan hiç kimse rahatsız olmaz Ayşe Sultan haricinde ne kadar çırpınsa da anlatamaz derdini. Bilal ise Feyza'ya o kadar sinirlidir ki bitmiştir artık Feyza onun için. Feyza ise çocukluğunun geçtiği dağ evine gider ve orada ölümü bekler. Feyza'nın babası son olarak Bilal'in kapısına dayanır ve kızını sorar. Bilal sert bir cevap vererek kızıyla artık bir ilgisi kalmadığını söyler.
Necmettin kızı için endişelenirken polisler dayanır kapısına ve Bilal'in arabasını kurşunlayan kişinin yakalandığını ve kendisini Necmettin'in azmettirdiğini söyler. Necmettin tutuklanır.

Ayşe Sultan son çare Bilal'in kapısına dayanır ve Feyza için endişelendiğini söyler Bilal'i ikna eder. Bilal Feyza'yı dağ evinde bulmuştur. Kötü bir gece geçiren Feyza'nın başında geçirir geceyi. Ne kadar kızsa da seviyordur. Feyza pişmandır. Bilal ise iki duygu arasında sıkışıp kalmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder