3 Ocak 2013 Perşembe

Sakarya Fırat 92. Bölüm


Sponsorlu Bağlantılar

Adeta bir kahramanlık destanının yazıldığı anları anlatan dizi Sakarya Fırat 92. bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. ve yeni bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. bölüm fragman özeti. Sakarya Fırat son bölüm 92. bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. bölüm fragman özet haberi.Sakarya Fırat 92. bölüm fragmanı izle (TRT 1'de son bölüm) - 03.01.2012 dizi haber

Sakarya Fırat 92. bölüm fragmanı izle (TRT 1'de son bölüm) - 03.01.2012 dizi haber

Adeta bir kahramanlık destanının yazıldığı anları anlatan dizi Sakarya Fırat 92. bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. ve yeni bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. bölüm fragman özeti. Sakarya Fırat son bölüm 92. bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. bölüm fragman özet haberi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümü büyük bir heyacanla beklenen "“İsimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu” sloganı ile izlenme rekorları kıran Sakarya Fırat dizisinin  92. ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Sakarya Fırat dizisi 92. bölümde yaşanacaklar..

Sakarya Fırat 92. bölümde son bölümde teslim olmaya karar veren fakat Bakır'ın son dakika hamlesi ile tekrar dağa çıkan Necla yine ortalığı kana buluyor. Sakarya Fırat 92. bölümde Poyraz Timi ve Uzman Çavuş Osman yine PKK'lı teröristlerle amansız bir çatışma içerisine giriyor. Sakarya Fırat 92. bölümünde Necla bu kez silahını Süleyman'ın yeğeni  Esma'ya doğrultuyor. Osman ve Süleyman Nejla'nın elinden Esma'yı kurtarabilecekmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder