17 Ocak 2013 Perşembe

Mehmet Ali Birand yoğun bakımda


Sponsorlu Bağlantılar
Ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand, safra kesesi rahatsızlığıyla yattığı hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edildi.

OĞLU TWITTER'DA YAZDI

Mehmet Ali Birand'ın oğlu yayılan kötü haber üzerine Twitter adresinden yaptığı açıklamada ''Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler.'' yazdı. Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk da Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuna ilişkin, "Birand, yaşıyor, yoğun bakımda" dedi. 

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklama, "Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir" denildi.

'MAKİNELERE BAĞLI OLARAK YAŞIYOR'

Mehmet Ali Birand’ın sağlık durumunu Kanal D’de canlı yayında aktaran Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Mehmet Ali Birand yaşıyor. Az önce yoğun bakımdan indim. Durumu kritik ancak makinelere bağlı olarak yaşıyor. Doktorlar çok umutlu konuşmuyor ancak Allah’tan ümit kesilmez, dua edin diyorlar" dedi.

Sarılar, "Ailesi, Umur ile konuştum, Cemre hanım ile konuştum. Yoğun bakımda umutla bekliyorlar. İnşallah iyi haber alacağız, diye bekliyorlar. Doktorlar durumu stabil diyorlar. Mehmet Ali Birand şu an yaşıyor. Hastaneden yapılan açıklamada şu an makinelere bağlı olarak yaşatıyoruz dediler" diye konuştu.



Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder