20 Şubat 2013 Çarşamba

Galatasaray Schalke 04 Maçı


Sponsorlu Bağlantılar
Galatasaray Schalke 04 Maçı


Galatasaray Schalke 04 Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? (Şampiyonlar Ligi) İzle

Galatasaray Schalke Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Schalke maçı bu akşamı saat 21:45'te başlıyor. Galatasaray - Schalke maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Galatasaray Schalke maçı D-Smart'tan canlı yayınlanacak. Galatasaray Schalke Maçını 4 kanaldan da şifresiz izleyebilirsiniz. Galatasaray Schalke maçı TT Arena oynanacak. Galatasaray Schalke Maçını William Collum yönetecek. Galatasaray Schalke Maçın özetine maçın hemen ardından BeyazGazete.Com'dan izleyebilirsiniz.. Galatasaray Schalke 04 maçını

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında bu akşam Almanya'nın Schalke 04 takımı ile İstanbul'da karşılaşacak.

Devler Ligi'nde çeyrek finale çıkmak isteyen, devre arasında yaptığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba gibi önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Sarı-kırmızılı takım, rövanş maçı öncesi Alman ekibi karşısında avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Galatasaray ile Schalke 04 arasında Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Galatasaray Schalke 04 maçını BeyazGazete.com'da canlı takip edebilirsiniz. İki ekip arasındaki rövanş maçı ise 12 Mart Salı günü Almanya'da oynanacak.

ALMAN EKİPLERİYLE 25. RANDEVU
UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında bugün Schalke 04 takımını konuk edecek Galatasaray, Alman ekipleriyle Avrupa kupalarındaki 25. maçını oynayacak. Federal Almanya ve Doğu Almanya ekipleri dahil Alman kulüpleriyle Avrupa kupalarında 12 kez eşleyen sarı-kırmızılı ekip, Schalke 04'le ise ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek.

Alman takımlarına karşı geride kalan 24 maçında Galatasaray, 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Rakip fileleri 26 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kendi ağlarında 33 gol gördü. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder