25 Şubat 2013 Pazartesi

Fenerbahçe Beşiktaş Basketbol Maçı 25.02.2013


Sponsorlu Bağlantılar
Fenerbahçe Beşiktaş Basketbol Maçı 25.02.2013


Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş besketbol maçı bu akşam oynanacak. Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş derbisi, Beko Basketbol Ligi’nin 19. hafta kapanış maçında Beşiktaş ile karşılaşıyor. Bu akşam Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak...


Fenerbahçe Ülker Basketbol, Beko Basketbol Ligi’nin 19. hafta kapanış maçında Beşiktaş ile karşılaşıyor. Bu akşam Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı; Rüştü Nuran, Erman Erdemli, Kaan Büyükçil hakem üçlüsü yönetecek.

Ligde 19. hafta maçları öncesi lider Fenerbahçe Ülker’in 16 galibiyet, 2 yenilgisi, altıncı sıradaki Beşiktaş’ın ise 12 galibiyet, 6 yenilgisi bulunuyor.

Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılan maçı ev sahibi Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız  83-74’lük sonuçla kazandı. Fenerbahçe Ülker Basketbol, Beko Basketbol Ligi’nin 19. hafta kapanış maçında Beşiktaş ile karşılaşıyor. Bu akşam Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı; Rüştü Nuran, Erman Erdemli, Kaan Büyükçil hakem üçlüsü yönetecek.

Ligde 19. hafta maçları öncesi lider Fenerbahçe Ülker’in 16 galibiyet, 2 yenilgisi, altıncı sıradaki Beşiktaş’ın ise 12 galibiyet, 6 yenilgisi bulunuyor.

Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılan maçı ev sahibi Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız  83-74’lük sonuçla kazandı. Fenerbahçe ayrıca, bu sezon Beşiktaş’ı Eskişehir’deki Spor Toto Türkiye Kupası yarı finalinde 75-66, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’daki THY Euroluague TOP 16 turu grup maçında ise 78-72 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe sezonun ilk yarısındaki lig derbilerinde Beşiktaş ve Galatasaray Medical Park’ı mağlup etti. Fenerbahçe Ülker ayrıca, THY Euroleague TOP 16 turunda Beşiktaş’ı, Spor Toto Türkiye Kupası’nda ise yarı finalde Beşiktaş, finalde ise Galatasaray Medical Park’ı mağlup etti ve hiç derbi kaybetmedi. ayrıca, bu sezon Beşiktaş’ı Eskişehir’deki Spor Toto Türkiye Kupası yarı finalinde 75-66, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’daki THY Euroluague TOP 16 turu grup maçında ise 78-72 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe sezonun ilk yarısındaki lig derbilerinde Beşiktaş ve Galatasaray Medical Park’ı mağlup etti. Fenerbahçe Ülker ayrıca, THY Euroleague TOP 16 turunda Beşiktaş’ı, Spor Toto Türkiye Kupası’nda ise yarı finalde Beşiktaş, finalde ise Galatasaray Medical Park’ı mağlup etti ve hiç derbi kaybetmedi.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder