30 Mart 2013 Cumartesi

Galatasaray(GS) - İstanbul BŞB maçı 30 Mart


Sponsorlu Bağlantılar
Galatasaray(GS) - İstanbul BŞB maçı 30 Mart


Galatasaray İstanbul Büyükşehir Belediye maçı canlı olarak izle naklen izle.. Galatasaray İBB maçı hangi kanalda yayınlanacak? 30 Mart 2013 İBB-GS maçı izle

İstanbul Belediyespor'u konuk edecek.30 Mart Cumartesi günü oynanacak olan mücadele saat 19:00 da başlayacak Ligtv den ve TRT Radto 1 den naklen yayınlanacak.Aynı zamanda canlı anlatım ile Gazetea24.com'da olacak.

Milli maç nedeni ile lige verilen bir haftalık aradan sonra Spor Toto Süper Lig kaldığı yerden devam edecek.Lider Galatasaray Türk Telekom Arena'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.Milli maçra sakatlanan Sneijder'in oynayıp oynayamayacağı maç gününe kadar kesinlik kazanacak.Galatasaray ligde lider durumda ve en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasında 4 puanlık bir fark var.

Lider Galatasaray'da hedef kazanıp aradaki puan farkını korumak.
Bu sezon geçtiğimiz sezonların aksine kötü bir sezon yaşayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise alt sıralardan kurtulmak istiyor.Lig de düşmeme mücadelesi veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor da amaç ise bu maçtan puan ve puanlar almak.İstanbul Büyükşehir Belediyespor 32 puanda 10.sırada olmasına rağmen düşme hattındaki Orduspor ile arasında sadee 3 puanlık fark var. 

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum: