3 Mart 2013 Pazar

Fenerbahçe Beşiktaş Maçından Son Detaylar


Sponsorlu Bağlantılar
Fenerbahçe Beşiktaş Maçından Son Detaylar


Fenerbahçe Beşiktaş Maçından Son Detaylar (Beşiktaş - F.Bahçe Derbisi) İzle

Fenerbahçe Beşiktaş Maçından Son Detaylar (Beşiktaş - F.Bahçe Derbisi) İzle... Beşiktaş Fenerbahçe Maçı bu akşam saat 19:00'da başlıyor. Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş Fenerbahçe maçı İnönü Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş Fenerbahçe Maçını Mete Kalkavan yönetecek. Beşiktaş Fenerbahçe Maçını 

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak Spor Toto Süper Lig derbisi öncesi, iki takım da birbirlerine karşı en farklı skorlu galibiyetlerini 7'şer golle aldı.

Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında en farklı skorlu galibiyetini 6 Aralık 1958'de oynanan özel maçta 7-0'lık skorla elde etti. Beşiktaş ise 23 Mart 1941'deki özel karşılaşmada ezeli rakibini 7-1 yenmeyi başardı. 

Beşiktaş ile Fenerbahçe, sezon sonunda yıkılacaki İnönü Stadı'nda bu akşam saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

En Gollü Maçlar

Rakipler arasında geride kalan 333 maçta, penaltılar hariç en fazla golün atıldığı karşılaşmada sporseverler toplam 9 gol izledi. İnönü Stadı'nda 11 Ağustos 1974'te yapılan TSYD Kupası maçını Beşiktaş 5-4 kazanırken, filelere giden toplam 9 gol, 89 yıllık rekabette bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti. Ayrıca, 19 Mayıs 1955'te yapılan Atatürk Kupası maçı da 4-4 berabere sonuçlanırken, 1 Temmuz 1960'daki Cemal Gürsel Kupası karşılaşmasını ise Fenerbahçe 6-2 kazandı.

İki Takımda da Oynayanlar

Rekabetin 89 yıllık geçmişinde iki takım formasını da giyen ve bu sezon başında Uğur Boral ile Egemen Korkmaz'ın, devre arasında da Mamadou Niang'ın eklendiği pek çok futbolcu bulunuyor. Bunlar arasında son 20 yılda iki takımda da oynayan futbolcular şöyle:

Adem İbrahimoğlu, Ali Kemal Denizci, Engin İpekoğlu, Tayfur Havutçu, Feyyaz Uçar, Saffet Sancaklı, Sergen Yalçın, Oktay Derelioğlu, Alpay Özalan, Ahmet Yıldırım, Emre Aşık, Ali Güneş, Tayfun Korkut, Murat Şahin, Mustafa Doğan, Mert Nobre, Fahri Tatan, Tümer Metin, Mehmet Yozgatlı, Rüştü Reçbe

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder