2 Aralık 2012 Pazar

Fener Kayseri Maçı Lig Tv de


Sponsorlu Bağlantılar
Fener Kayseri Maçı Lig Tv de


Fenerbahçe bu akşam saat 19.00'da Kayserispor deplasmanında ter dökecek. Kadir Has Stadı'ndaki maçı Tolga Özkalfa yönetecek. Sarı-Lacivertli ekip, bu maçı kazanırsa lider Galatasaray ile puanları eşitleyecek. 4 farklı kazanırsa averajla lider olacak. 

KRASIC VE M.TOPUZ KADRODA YOK 
Kayseri'de sakatlığı süren Steinsson oynamayacak. Riveros'un durumu maç saatinde belli olacak. Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosunda Milos Krasic yine yer almadı. Krasic ile birlikte Mehmet Topuz, Salih, Özgür, Serdar ve Orhan da kadroda yer almadı. 


Gaziantep ile berabere kalan lider Galatasaray'ı puan olarak yakalama şansını elde eden Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında galibiyet arıyor. Sarı-Lacivertli ekip, 4 farklı kazanması durumunda liderliğe yükselecek.

 
Kasım ayında çok iyi bir çıkış yakalayan ve Avrupa Ligi’nde grubunu son maçlar öncesi lider bitirmeyi garantilerken, Süper Lig’de 8. sıradan ikinciliğe kadar yükselen Fenerbahçe, şimdi de zirveyi hedefliyor. Lider Galatasaraay’ın cuma günü evinde Gaziantepspor ile berabere kalmasının ardından rakibini puan olarak yakalama şansına sahip olan Sarı-Lacivertli ekip, Kayserispor deplasmanından 3 puanla dönüp, puanları eşitleme peşinde.


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder