25 Şubat 2013 Pazartesi

Fenerbahçe Beşiktaş Basketbol Maçı 25.02.2013

Fenerbahçe Beşiktaş Basketbol Maçı 25.02.2013


Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş besketbol maçı bu akşam oynanacak. Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş derbisi, Beko Basketbol Ligi’nin 19. hafta kapanış maçında Beşiktaş ile karşılaşıyor. Bu akşam Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak...


Fenerbahçe Ülker Basketbol, Beko Basketbol Ligi’nin 19. hafta kapanış maçında Beşiktaş ile karşılaşıyor. Bu akşam Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı; Rüştü Nuran, Erman Erdemli, Kaan Büyükçil hakem üçlüsü yönetecek.

Ligde 19. hafta maçları öncesi lider Fenerbahçe Ülker’in 16 galibiyet, 2 yenilgisi, altıncı sıradaki Beşiktaş’ın ise 12 galibiyet, 6 yenilgisi bulunuyor.

Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılan maçı ev sahibi Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız  83-74’lük sonuçla kazandı. Fenerbahçe Ülker Basketbol, Beko Basketbol Ligi’nin 19. hafta kapanış maçında Beşiktaş ile karşılaşıyor. Bu akşam Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı; Rüştü Nuran, Erman Erdemli, Kaan Büyükçil hakem üçlüsü yönetecek.

Ligde 19. hafta maçları öncesi lider Fenerbahçe Ülker’in 16 galibiyet, 2 yenilgisi, altıncı sıradaki Beşiktaş’ın ise 12 galibiyet, 6 yenilgisi bulunuyor.

Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılan maçı ev sahibi Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız  83-74’lük sonuçla kazandı. Fenerbahçe ayrıca, bu sezon Beşiktaş’ı Eskişehir’deki Spor Toto Türkiye Kupası yarı finalinde 75-66, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’daki THY Euroluague TOP 16 turu grup maçında ise 78-72 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe sezonun ilk yarısındaki lig derbilerinde Beşiktaş ve Galatasaray Medical Park’ı mağlup etti. Fenerbahçe Ülker ayrıca, THY Euroleague TOP 16 turunda Beşiktaş’ı, Spor Toto Türkiye Kupası’nda ise yarı finalde Beşiktaş, finalde ise Galatasaray Medical Park’ı mağlup etti ve hiç derbi kaybetmedi. ayrıca, bu sezon Beşiktaş’ı Eskişehir’deki Spor Toto Türkiye Kupası yarı finalinde 75-66, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’daki THY Euroluague TOP 16 turu grup maçında ise 78-72 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe sezonun ilk yarısındaki lig derbilerinde Beşiktaş ve Galatasaray Medical Park’ı mağlup etti. Fenerbahçe Ülker ayrıca, THY Euroleague TOP 16 turunda Beşiktaş’ı, Spor Toto Türkiye Kupası’nda ise yarı finalde Beşiktaş, finalde ise Galatasaray Medical Park’ı mağlup etti ve hiç derbi kaybetmedi.

Galatasaray Orduspor Maçı 25.02.2013

Galatasaray Orduspor Maçı 25.02.2013


Spor Toto süper Lig 23. hafta son maçında kendi sahasında Orduspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Orduspor maçı ne zaman işte bilgiler.
Spor Toto süper Lig 23. hafta son maçında kendi sahasında Orduspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Orduspor maçı ne zaman işte bilgiler.

Spor Toto süper Lig'in lideri Galatasaray kendi evinde Karadeniz temsilcisi Orduspor ikle karşılaşıyor.

Galatasaray Orduspor maçı bu akşam Atatürk Olimpiyat stadında saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV kanalından naklen olarak ekranlara gelecek.

Galatasaray Orduspor maçı öncesinde Sarı Kırmızılı ekipte Sneijder ve Drogba'nın ilk on birde maça çıkması bekleniyor.

24 Şubat 2013 Pazar

Nascar Daytona 500 Live Streaming Nascar Sprint Cup 2013

The Daytona 500 start time for 2013 is 1 p.m. EST on Sunday, Feb. 24. Televised coverage will be on Roanoke's local FOX affiliate station WFXR 8. As far as Daytona 500 live online coverage, fans will be able to follow along with the leader boards on ESPN.com and NASCAR.com during the race

The Daytona 500 live race start time is scheduled for 1 p.m. EST on Sunday. Forty three drivers from NASCAR's Sprint Cup make up the starting grid with Patrick the pole winner. Meanwhile, Jeff Gordon of Hendrick Motorsports is the outside pole winner. A report on Feb. 21 from ESPN.com indicates that Kyle Busch and Kevin Harvick won the Daytona Duels to secure strong positions in the starting grid. Busch said of the upcoming race's increased number of cars on the track at Daytona International Speedway:

Rounding at the first five on the grid will be Greg Biffle. Kasey Kahne, driving for Chevroley will be at the #6 spot, with Juan Pablo Montoya at #7, Auston Dillon at #8, Jimmie Johnson at #9 and Clint Bowyer at #10. As far as race car drivers with local ties, Roanoke NASCAR fans will notice that Jeff Burton of South Boston, VA is at #18, while Denny Hamlin, who lived in Chesterfield, VA, is down at #35 in the starting grid.

HOW TO WATCH NASCAR LIVE ONLINE

There will be several options to watch NASCAR live online when the season heats up in the summer and fall. With the running of the Pocono 500 on June 9, 2013 NASCAR TV coverage switches from FOX to the TNT cable network, and TNT has traditionally provided a free live video stream of all their NASCAR races via their online product TNT Race Buddy. In late July for the Brickyard 500, TV coverage switches over to ESPN — so you can watch ESPN online to catch almost every Sprint Cup race from the Brickyard up until the final Cup race on November 17 at Homestead-Miami Speedway.

23 Şubat 2013 Cumartesi

Nil Erkoçlar Erkek OldU Haberi Doğru mu ?

Nil Erkoçlar,Nil Erkoçlar erkek oldu mu, Nil Erkoçlar erkek hali, Nil Erkoçlar erkek oldu,Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirdi

Nil Erkoçlar kimdir?

Nil Erkoçlar'ın erkeklik fotoğrafı var mı? Nil ameliyatla Erkek Oldu Mu? Nil İddialara Cevap Verdi Mi? Şok fotoğraf! Erkek Olduğu İddiası Doğru mu çıktı?

Nil Erkoçlar erkek mi oldu?, Nil Erkoçlar adını da değiştirdi!, Nil Erkoçlar kimdir? İşte Nil'in yaşam öyküsü&fotoğrafları, Nil Erkoçlar resimleri? Nil Erkoçlar operasyonla erkek mi oldu?

Ünlü prodüktör Erol Köse, Twitter hesabında "Emret Komutanım" dizisiyle akıllarda yer eden oyuncu Nil Erkoçlar’ın geçirdiği operasyonla erkek olduğunu yazmış, bu haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Erkoçlar'ın kardeşi başta iddiayı yalanlasa da, haberin doğru olduğu, Erkoçlar'ın Rüzgar adını aldığı öğrenildi.

"BENİM GÜZEL KARDEŞİMİ ÜZMEYİN"
Erol Köse'nin Twitter'da gündeme getirdiği iddiaya en büyük tepkiyi Erkoçlar'ın kardeşi vermişti. Erkoçlar'ın oyuncu kardeşi “Kardeşim her zaman kısa saçlıydı, rol gereği olmadıkça zaten hiçbir zaman kadınsı biri olmadı. Kısa saçlı hali şimdi mi olay oldu? Bir haberi ilan ederken o kişinin ailesini de düşünseniz... Bu haberle kime nasıl zarar verdiğinizi umarım az çok tahmin ediyorsunuzdur. Böyle bir durum yoktur. Benim güzel kardeşimi ve ailemi daha fazla üzmeyin lütfen. Bizim aile yapımız bu camiaya hiçbir zaman uymadı ve Nil’e de uymadı ki bıraktı bu işi. Ailenize bağlılığınız nasıldır bilmem, ama Twitter’da yazılanlar yalandır" sözlerini kullanmıştı.



20 Şubat 2013 Çarşamba

Galatasaray Schalke 04 Maçı

Galatasaray Schalke 04 Maçı


Galatasaray Schalke 04 Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? (Şampiyonlar Ligi) İzle

Galatasaray Schalke Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Schalke maçı bu akşamı saat 21:45'te başlıyor. Galatasaray - Schalke maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Galatasaray Schalke maçı D-Smart'tan canlı yayınlanacak. Galatasaray Schalke Maçını 4 kanaldan da şifresiz izleyebilirsiniz. Galatasaray Schalke maçı TT Arena oynanacak. Galatasaray Schalke Maçını William Collum yönetecek. Galatasaray Schalke Maçın özetine maçın hemen ardından BeyazGazete.Com'dan izleyebilirsiniz.. Galatasaray Schalke 04 maçını

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında bu akşam Almanya'nın Schalke 04 takımı ile İstanbul'da karşılaşacak.

Devler Ligi'nde çeyrek finale çıkmak isteyen, devre arasında yaptığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba gibi önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Sarı-kırmızılı takım, rövanş maçı öncesi Alman ekibi karşısında avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Galatasaray ile Schalke 04 arasında Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Galatasaray Schalke 04 maçını BeyazGazete.com'da canlı takip edebilirsiniz. İki ekip arasındaki rövanş maçı ise 12 Mart Salı günü Almanya'da oynanacak.

ALMAN EKİPLERİYLE 25. RANDEVU
UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında bugün Schalke 04 takımını konuk edecek Galatasaray, Alman ekipleriyle Avrupa kupalarındaki 25. maçını oynayacak. Federal Almanya ve Doğu Almanya ekipleri dahil Alman kulüpleriyle Avrupa kupalarında 12 kez eşleyen sarı-kırmızılı ekip, Schalke 04'le ise ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek.

Alman takımlarına karşı geride kalan 24 maçında Galatasaray, 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Rakip fileleri 26 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kendi ağlarında 33 gol gördü. 

13 Şubat 2013 Çarşamba

Man Utd Real Madrid Maçı 13.02.2013

Man Utd Real Madrid Maçı 13.02.2013

 Şampiyonlar Ligi gruplarını lider bitiren Man Utd ile Dortmund'un arkasında grubu ikinci tamamlayan Real Madrid erken finalde karşı karşıya geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur heyecanı bugünkü oynanacak olan Real Madrid - Manchester United ve Shakhtar Borussia Dortmund mücadeleleriyle devam edecek. Saat 21:45'te başlayacak olan iki karşılaşmanın sonucu ise futbolseverler oldukça merak ediyor. REAL MADRİD'DE SAKATLAR DÖNÜYOR İlk etapta Manchester United'ı Santiago Bernabeu'da ağırlayacak olan Real Madrid'de sakat olan bazı futbolcuların iyileşmesi teknik heyette sevinç yarattı. Portekizli savunma oyuncusu Pepe'nin sakatlığı tam olarak iyileşirken, tecrübeli futbolcuya Jose Mourinho tarafından ilk 11'de yer verilmesi bekleniyor. Öte yandan Xabi Alonso ve Raphael Varane de sakatlıklarını atlatıp Portekizli hocadan görev bekleyecek olan isimler arasında. Iker Casillas'ın ise kolundaki sakatlık devam ediyor. Sevilla karşısındaki lig maçında dinlendirilen Sami Khedira, Angel Di Maria ve Mesut Özil'in de ilk 11'de yerlerini almaları bekleniyor. Jose Mourinho’nun tabiriyle “Dünya’nın beklediği maç”. Şampiyonlar Ligi gruplarını lider bitiren Man Utd ile Dortmund’un arkasında grubu ikinci tamamlayan Real Madrid erken finalde karşı karşıya geliyor. Gerek Jose Mourinho’nun yeniden Sir Alex Ferguson ile karşılaşması, gerek Cristiano Ronaldo’nun eski takımına rakip olması ve tüm bunlar bir kenara Avrupa’nın iki dev kulübünün karşılaşması, elbette büyük bir heyecan ile bekleniyor. İlk maç için İspanya’ya gidecek olan Manchester United’ın, Real Madrid’e karşı deplasmanda hiç kazanamamış olması İngilizleri muhakkak tedirgin ediyordur. Real evinde oynadığı 4 maçtan 2 galibiyet çıkarırken, 2 maç da beraberlikle sonuçlanmış. Diğer tarafta İngiltere’de ise düdüğü öten taraf Kırmızı Şeytanlar. Man Utd, Old Ttrafford’da oynanan 4 maçın 2’sini kazanırken, 1 maç berabere, 1 maç da deplasman takımının galibiyetiyle sonuçlanmış. Sir Alex Ferguson’un deplasman hedefi galibiyetten çok, iyi bir skor üzerine olacaktır.

Unics Kazan Galatasaray Basket Maçı

Unics Kazan Galatasaray Basket Maçı


Eurocup top 16'daki ilk maçında temsilcimiz Galatasaray Medical Park deplasmanda Unics Kazan ile Karşı Karşıya gelecek ve maçı lig tv 3 kanalı canlı ve naklen yayınlayacak lig tv üyeliği olanlar ise maçı şifresiz izleyebilcekler... lig tv 3 canlı izle, Unics Kazan Galatasaray MP Maçını Canlı İzle...
EUROCUP Top 16'da mücadele eden temsilcimiz Galatasaray Medical Park bu akşam saat 17:00'dan deplasmanda Unics Kazan ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Medical Park deplasmanda oynayacağı Unics Kazan karşılaşmasını kazanmanın hesaplarını yaparken, Unics Kazan ise kendi sahasında oynayacağı karşılaşmayı seyircisinin de desteğini arkasına alarak sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor...
Unics Kazan ile temsilcimiz Galatasaray Medical Park arasında oynanacak olan karşılaşma saat 17:00'dan itibaren LİG TV 3 Ekranlarından canlı ve naklen yayınlanacaktır. Maçın Geniş Özeti ve Maç Son

10 Şubat 2013 Pazar

Galatasaray Antalyaspor Maçı 10.02.2013

Galatasaray Antalyaspor Maçı 10.02.2013


Galatasaray zirvedeki en yakın takipçilerinden Antalya'yı Arena'da konuk edecek. Aslan hem bu maçı kazanıp farkı açmayı hem de Sneijder ve Drogba transferleriyle yakalanan havayı korumak istiyor
Süper Lig’in bu hafta en merakla beklenen karşılaşması, kuşkusuz bugün Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanacak.
Zirveyi hakimiyeti altına alınan iki ekibin TT Arena’daki mücadelesi nefes kesecek.
İki takım açısından da bu karşılaşmanın önemi büyük. Zira Galatasaray mücadeleyi galip tamamlarsa, zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdığı gibi, en yakın rakiplerinden birini ekarte etmiş olacak. Antalya’nın hesabı ise İstanbul’da bir sürprize imza atıp, Galatasaray’la aradaki puan farkını 1’e indirebilmek.

7 Şubat 2013 Perşembe

ELAZIĞSPOR BEŞİKTAŞ Maçı 09 Şubat 2013 Cuma

ELAZIĞSPOR BEŞİKTAŞ Maçı 09 Şubat 2013 Cuma

Beşiktaş'ta Elazığspor hazırlıkları 10 kişi eksik devam etti! Beşiktaş, Sanica Boru Elazığspor ile 9 Şubat Cumartesi günü oynayacağı Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların kondisyon ve taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi. Antrenmana salonda yapılan kuvvet çalışmasıyla başlayan futbolcuların, A2 takımından oyuncuların da yer aldığı 30 dakikalık çift kale maç oynadıkları kaydedildi. Çalışmaya, milli takımlarda olan  McGregor, Oğuzhan Özyakup, Sivok, Veli Kavlak ve A Milli Takım'da sakatlanan Necip Uysal, ile tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Almeida, Uğur Boral ve Dentinho’nun katılmadığı, Mustafa Pektemek’in ise özel programına devam ettiği ifade edildi. Beşiktaş, Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

3 Şubat 2013 Pazar

Fenerbahçe Sivasspor Maçı 03 Şubat 2013

Fenerbahçe Sivasspor Maçı 03 Şubat 2013


Ligde 20. haftanın kapanış mücadelesinde  Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertlilerin mutlak galibiyet istediği Fenerbahçe Sivasspor maçını  hakem Cüneyt Çakır idare edecek.

Fenerbahçe Sivasspor maçı bugün saat 19:00'da başlayacak ve maç lig tv'den canlı olarak yayınlanacak . Maçın önemli anları ve gol dakikaları canlı yayın anlatımı ile ankarahaber.com'da. olacak.

ALTERNATİF YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


FENERBAHÇE'NİN 11'İ:

Volkan, Gökhan Bekir, Egemen, Ziegler, Meireles, Emre, Kuyt, Cristian, Sow, Webo.

SİVASSPOR

Borjan, Ziya, Kadir, Grosick, Erman, Eneramo, Navratil, Erhan, Adem, Ümit, Chahechouhe

Hafta içi her iki takım arasında Sivas'ta oynanan kupa mücadelesinden gol sesi çıkmamıştı. Fenerbahçe ile Sivasspor, bu kez ligde kozlarını paylaşacak. 

2 Şubat 2013 Cumartesi

Galatasaray Bursaspor Maçı 02 Şubat 2013

Galatasaray, Bursaspor maçı hazırlıkları kapsamında taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor ile 2 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma ve açma germe hareketleriyle başlayan futbolcuların, ana bölümde taktik çalışma yaptığı bildirildi.

Antrenmanı izleyen Galatasaray Mardin Futbol Okulu öğrencilerinin, çalışma sonrasında futbolcularla fotoğraf çektirdiği belirtildi.

Sarı-kırmızılı takım, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak, öğleden sonra Bursa’ya hareket edecek.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında 2 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada, futbolcuların ısınma bölümünün ardından üç grup halinde değişimli olarak dar alanda çift kale maç yaptıkları bildirildi. Antrenmanın tam sahada oynanan çift kale maçla sona erdiğiaktarıldı. Sarı-kırmızılı ekipte Nordin Amrabat'ın, Fas Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesinin ardından İstanbul'a döndüğü ve antrenmanda yeraldığı aktarıldı. Galatasaray, yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği çalışmayla Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

1 Şubat 2013 Cuma

Beşiktaş Karabükspor Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak


Beşiktaş Karabükspor Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak


Beşiktaş Karabükspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Beşiktaş Karabükspor maçı bu akşam saat 20.00'da başlıyor. Beşiktaş Karabükspor maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş Karabükspor maçı İnönü Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş Karabükspor Maçını Yunus Yıldırım yönetecek. Beşiktaş Karabükspor Maçının canlı anlatımına  ulaşabilirsiniz. İşte Beşiktaş Karabükspor maçından son detaylar... 

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u İnönü Stadı'nda konuk ediyor. Yunus Yıldırım yöneteceği ve yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Muhittin Gürses yapacağı mücadele saat 20.00'de başlayacak. 

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde yarın 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 11 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 1'ini Kardemir Karabükspor kazandı, 3 maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın toplam 24 golüne, Kardemir Karabükspor 8 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında Karabük'te yapılan maçı Beşiktaş 3-0 kazandı.