31 Ocak 2013 Perşembe

HGS Bakiye Sorgulama

HGS Bakiye Sorgulama

bakiye sorgula HGS , Hgs Bakiye , HGS Bakiye Sorgulama , Hgs Bakiye Sorgulama Sayfası , HGS bakiye yükleme , HGS müşteri hizmetleri numarası , hgs sorgula , hgs yetersiz bakiye, www.hgsbakiyesorgulama.com

HGS etiket yada kart bakiyenizi internetten sorgulamanın en kolay yolu, hgs müşteri hizmetlerine üye olarak HGS BAKiYE SORGULAMAKTIR.
Peki HGS Bakiye Sorgulaması Nasıl Yapılır ?
Hgs müşteri hizmetleri sayfası acıldığında yukarıda ki görmüş olduğunuz resim karşınıza çıkacaktır.Resim deki e posta yazan kutucuğa HGS musteri hizmetlerine uye olurken vermiş olduğunuz e-mail adresinizi yazınız, şifre kısmınada uyelikte belirlemiş oldugunuz giriş şifresini yazdıktan sonra GiRiS YAP komutuna tıklayarak bakiye sorgulamanızı yapabilirsiniz...

Kaynak : http://www.cekaraman.org/ekonomi-2/hgs-kalan-bakiye-miktari-sorgulama

HGS Otomatik ödeme Talimatı

HGS Otomatik ödeme Talimatı HGS nasıl alınır? HGS nereden alınır? Bedava hgs almak için ne yapmalıyız? HGS veren bankalar hangileri? çok az zaman ayırarak yazımızı okuduğunuz takdirde bütün sorulara bu yazımızda cevap bulacaksınız. Artık köprü ve otoyollarda otomatik insansız Hızlı Geçiş Sistemi HGS devri başladı. Peki HGS etiketinizi nerelerden ve nasıl alacağız. Gişelerden kartlı geçiş devri 31 Ocak 2013 itibari ile son bulması beklenmekte, otoyol ve köprülerde özellikle gişelerde çözümün bu olduğuna inanılmakla birlikte HGS sorunlarıda bitmek bilmiyor tabi. Peki HGS etiketi almak için ne yapmamız lazım?

HGS Otomatik ödeme Talimatı Nasıl Verilir ?

kaynak : http://www.cekaraman.org/ekonomi-2/hgs-otomatik-odeme-talimati-nasil-verilir

21 Ocak 2013 Pazartesi

Karadayı 15.Bölüm 21 Ocak 2013

Karadayı 15.Bölüm 21 Ocak 2013


Gerçeklerle yüzleşme zamanı!
Mahir’in kendisine yalan söylediğini anlayan Feride, Turgut’a akıl danışır. Mahir ise Feride’ye gerçekleri açıklamaya karar verir. Feride’nin tepkisi Mahir için büyük bir sürpriz olacaktır.
Komiser Yasin, Mahir’e bir oyun oynar. Mahir ise Yasin’in, babasının davasıyla ilgisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Bu sırada Turgut’un Yaver’in kim olduğunu açıklaması herkeste şok etkisi yaratır.
Feride, dava dosyalarını incelemek için Mahir’i evine çağırır. Mahir, ilk kez Feride’nin başka yüzleriyle tanışır. Mahir’den yana hayal kırıklığına uğrayan Ayten ise Feride’nin karşısına çıkmaya karar verir.

20 Ocak 2013 Pazar

Valencia Real Madrid Maçı 20 Ocak 2013

Valencia Real Madrid Maçı 20 Ocak 2013

Real Madrid bu sezon takım olarak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Geçen sezon Ligi Barcelona'nın önünde lider bitirerek hasret kaldıkları Kupa'yı müzesine götürmeyi başarmışlardı. Bu yıl aynı performansı göstermesi beklenen Real 


İspanya La Liga da bu sezon hayal kırıklığı yaratan Real Madrid bu hafta deplasmanda Valencia ile karşılaşacak. Real Madrid rakibini mağlup ederek toparlanmak isteyecektir.
Real Madrid bu sezon takım olarak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Geçen sezon Ligi Barcelona'nın önünde lider bitirerek hasret kaldıkları Kupa'yı müzesine götürmeyi başarmışlardı. Bu yıl aynı performansı göstermesi beklenen Real Madrid özellikle deplasman maçlarında çok kötü performans sergiledi. Bu sezon hayal kırıklığı yaşandı. Hayal kırıklığının yanı sıra oyuncular ile teknik direktör Mourinho arasında tatsız olaylar yaşandı. Casillas - Mourinho kavgasının ardından Ronaldo vatandaşı Mourinho ile kavga etti. Oyuncuların sahada gösterdikleri ruhsuz futbol Mourinho'nun takımdan soğumasına neden oldu. Inter'den geldikten sonra her sezon Barcelona ile kafa kafaya giden Real Madrid bu sezon Liderin çok gerisinde kaldı.

Roma İnter Maçı 20 Ocak 2013


Serie A'nın 21. haftasında Roma, sahasında Inter'i ağırlayacak. Üst sıralardaki puan tablosunu etkileyecek olan mücadele Roma Olimpiyat Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak.
Son iki haftada 4-1'lik Napoli ve 1-0'lık Catania yenilgisiyle 6 puan kaybeden başkent ekibi Inter karşısında evinde olmanın avantajını kullanarak 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. Ligin 43 golle en çok skor üreten takımı olan Roma'da Erik Lamela ve Pablo Osvaldo 10'ar golle ligin en çok gol atan oyuncuları arasında bulunuyor. Ev sahibi takımda Pablo Osvaldo, kaleci Maarten Stekelenburg ve Alessio Romagnoli'nin sakatlıklarından dolay forma giymesi beklenmiyor.
Son haftalarda irtifa kaybeden Inter, Lazio'ya 1-0 kaybetmesinin ardından Genoa ile berabere kalmış ve Udinese'ye 3-0 mağlup olarak büyük yara almıştı. En son evinde Pescarayı 2-0'la geçerek biraz olsun morallenen Milano ekibi, deplasmanda puan ya da puanlar çıkararak geçtiğimiz haftalardaki kayıplarını telafi etmek istiyor. Konuk ekipte Dejan Stankovic, Luca Castellazzi, Yuto Nagamoto, Ricky Alvarez, Walter Samuel ve Antonio Cassano gibi önemli eksikler bulunuyor.
MUHTEMEL 11'LER
Roma
Piris
Marquinhos
Castan
Balzaretti
Pjanic
De Rossi
Florenzi
Lamela
Destro
Totti
Inter
Handanovic, Ranocchia, Chivu, Juan Jesus, Zanetti

Fenerbahçe Elazığspor Maçı Canlı Yayın 20.01.2013

Fenerbahçe Elazığspor Maçı Canlı Yayın 20.01.2013

Spor Toto Süper Lig’de bugün (20 Ocak 2013 Pazar), Elazığspor ile Fenerbahçe saat 19:00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda mücadele edecek, FB - Elazığspor müsabakası LİG TV'de naklen yayınlanacak, Elazığspor Fenerbahçe maçını LİG TV naklen yayınıyla HD kalitede canlı izle. Elazığspor Fenerbahçe justen tv.

Fenerbahçe ikinci yarının açılış maçında Elazığspor'u konuk ediyor. Sarı lacivertliler lider Galatasaray ve takipçisi Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada fırsat tepmek istemiyor. Öte yandan 20 Aralıkta Saracoğlunda Karabükspor karşısında alınan 3-1lik yenilgi sonrası taraftarların istifaya davet ettiği Aykut Kocaman, bir ay sonra yeniden huzura çıkıyor.
Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek Fenerbahçe, sahasında 28 gün sonra seyircisiyle buluşacak.

Ajax Feyenoord Maçı 20 ocak

Ligin  ilk yarısında aldığı önemli galibiyetlerle kritik puanlar toplayan Feyenoord, sahasında Ajax’ı konuk ediyor. İkinci yarıya 2-1’lik Venlo yenilgisi ile başlayan kırmızı beyazlılar, rakibi ile ilk yarıda 1-1 berabere kalmıştı. Sahasındaki sekiz maçta beş galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi alan Rotterdam ekibinin sekiz maçının altısı üst bitti.
 
Ajax ise 34 puana sahip ve dördüncü sırada. Uzun süredir yenilmeyen Amsterdam ekibi, ligin ikinci yarısına 1-1’lik Alkmaar beraberliği ile başladı. Dış sahalardaki on maçta beş galibiyet, üç beraberlik ve iki yenilgi alan Ajax’ın 10 maçının yedisi üst bahislerle bitti.
 
Ajax deplasmanda bir galibiyete imza atabilir. Ama üst bahsi ve beraberlik seçeneği de tercih edilebilir.

Trabzonspor Karabükspor Maçı 20 ocak 2013

Trabzonspor Karabükspor Maçı 20 ocak 2013
Spor Toto Süper Lig'de devrenin bitmesinin ardından 18. haftada karşı karşıya gelecek Trabzonspor ve KDÇ Karabükspor'un kadroları belli oldu.


Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor ve KDÇ Karabükspor, Saat  16:00 da karşı karşıya gelecek.
Zorlu mücadelenin ilk 11'leri belli oldu. İşte iki takımın ilk 11'leri;
TRABZONSPOR
Onur Serkan Mustafa
Celutska Emerson
Alanzinho Sapara
Adrian Olcan
Yasin Vittek
KDÇ KARABÜKSPOR
Borsa Yiğit
Birol Ahmet İlhan
Deumi Güven
Anıl İlhan Parlak
Hakan Söyler Hakan Özmert
İshak Doğan 

Chelsea - Arsenal Maçı Premier Lig 20.01.2013

Son haftalarda kendi evinde kazanmakta zorlanan Chelsea, bu pazar günkü Londra derbisinde Stamford Bridge'te Arsenal'i ağırlayacak. 

Karşılaşma öncesi Chelsea'nin sakatlık kaynaklı tek eksiği, Oriol Romeu. Nijeryalı Victor Moses ve John Obi Mikel ise Afrika Uluslar Kupası'nda ülkeleri adına mücadele etmek için Güney Afrika'da.

John Terry'nin forma giymeye hazır olduğu belirtiliyor. Ama büyük ihtimalle ilk 11'de başlamayack. 

Southampton maçında dinlendirilen Branislav İvanoviç'in bu kez Gary Cahill'in yerine ilk 11'de başlaması bekleniyor. 

Demba Ba'nın da ileride yine şans bulabileceği kaydediliyor. 

Arsenal Menajeri Arsene Wenger ise, sakatlığı nedeniyle ay sonuna kadar sahalara dönemeyeceği belirtilen Mikel Arteta'dan mahrum. 

Wenger'in Arteta'nın yokluğunda orta sahada Abou Diaby'ye şans vermesi bekleniyor. 

Laurent Koscielny ise Manchester City karşılaşmasında aldığı bir maçlık cezayı doldurdu. 

Gervinho, Fildişi Sahilleri Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'nda. Thomas Rosicky'nin sakatlığı da sürüyor.

Fenerbahçe Sanıca Bolu Elazığspor Maçı 20.01.2013

Fenerbahçe Sanıca Bolu Elazığspor Maçı 20.01.2013


Fenerbahçe (FB)- Elazığspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığsğpor'u Şükrü Saraçoğlu stadında ağırlayacak. SFenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor maçı saat kaçta? hangi kanalda? Maçta beklenmeyen gelişmeler olabilir mi? İşte Sanica Boru Elazığspor maç ayrıntıları... 

Süper Toto süper lig maçları devam ediyor.. 
Fenerbahçe süpe ligde bugün ligin yeni takımlarından Elazığspor ile karşılaşacak. Maç TSİ ile 19:00'da başlayacak ve Lig tv'den canlı yayınlanacak.Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antremanlarla antrenmanla tamamladı. İstanbul Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak bu zevkli mücadeleyi, hakem İlker Meral yönetecek. Maç lig tv'de yayınlanacak.
 
Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde bugün Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek Fenerbahçe, sahasında  28 gün sonra seyircisiyle buluşacak.
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak bu zevkli mücadeleyi, hakem İlker Meral yönetecek.
Mücadelenin canlı anlatımını dan takip edebilirsiniz. 
 
FENERBAHÇE'DE ÖNEMLİ EKSİKLER VAR
Ligde ikinci yarının ilk maçında bugün Sanica Boru Elazığspor'u konuk edece Fenerbahçe'de cezalı Meireles'in yanı sıra, sarı kart cezalıları Bekir ve Hasan Ali, Afrika Kupası'nda bulunan Yobo, maçta forma giyemeyecek.

Antalyaspor Gençlerbirliği Maçı 20 Ocak 2013


Ligin ilk yarısını 30 puanla 3. sırada kapatan ve beklenmedik bir başarıya imza atan M.P Antalyaspor Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle birlikte zirveye ortak olmak için Gençlerbirliği karşısında galip gelmek istiyor.

Gençlerbirliği ise ligin ilk yarısında çizdiği istikrarsız performansa son vererek ikinci yarıda çıkışa geçebilmek istiyor.
Sezonun flaş takımı Antalyaspor sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Akdeniz ekibinde İbrahim Dağaşan ve Tita sakat, Emre Güngör ise cezalı.

Konuk Başkent temsilcisinde ise cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları süren Tomic ve Serkan takımlarını bu deplasmanda yalnız bırakacak.
Hakem Halis Özkahya'nın yönettiği mücadelede iki ekibin 11'leri şu şekilde;

M.P Antalyaspor: Hakan, Koray, Musa Nizam, Deniz Barış, Ergün Teber, Zeki, Uğur İnceman, Murat, Diarra, Aissati, Isaac

Gençlerbirliği: Ramazan, Cem Can, Aykut Demir, Kulusiç, Tosiç, Özgür, Jimmy Durmaz, Ermin Zec, Azofeifa, Hurşut, Vleminckx
STAT: Akdeniz Üni.
HAKEM: Halis Özkahya
SAAT: 13.30
YAYIN: LiG TV

Ankaragücü Kayseri Erciyes Spor Maçı 20.01.2013

GELENLER: -
GİDENLER: Sinan Kurumuş - Forvet (Beşiktaş) Ümit Kurt - Defans (Sivasspor)

KAYSERİ ERCİYESSPOR

GELENLER: Atilla Koca - Kaleci (Sivasspor) Bilal Aziz Özer - Orta Saha (Konyaspor) Numan Çürüksu - Defans (Orduspor) Arif Şahin - Orta Saha (Elazığspor) Göksu Türkdoğan - Forvet (Elazığspor)
GİDENLER: Ramazan Övüç -? (Karagümrük) Üstün Bilgi - Forvet (Denizlispor) Kemal Okyay - Orta Saha (Nazilli Belediyespor) Mehmet Ayaz - Orta Saha (Tavşanlı Linyitspor) Veli Torun - Orta Saha (Karşıyaka)

Ankaragücü sıkıntılarla boğuşmaya devam ediyor. Genç kadro ligin ilk yarısında iyi mücadele edip puanlar topladı ancak ligde kalabilmeleri gerçekten çok zor. Her şeye rağmen ligin ikinci yarısında da bazı maçlarda sürpriz puanlar alabilirler.

Sezona fırtına gibi giren ancak ilk yarının sonlarına doğru tökezleyen Kayseri Erciyesspor, hala zirvenin en güçlü adaylarından biri. Takıma doğrudan katkı sağlayabilecek isimler transfer ettiler. İstikrarı yeniden sağlayabilirlerse sezon sonuna kadar yarışın içinde olacaklar gibi görünüyor.

Ev sahibinin cezası nedeniyle seyircisiz olarak oynanacak bu maçta favorim konuk ekip.

19 Ocak 2013 Cumartesi

Beşiktaş İstanbul BB maçı saat 19:00'da

Spor Toto Süper Lig'in 18.hafta mücadelesinde Beşiktaş İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşı karşıya. Beşiktaş İstanbul BŞB Maçı 19:00'da Lig Tv'den naklen yayınlanacak. Beşiktaş İstanbul BB Maçı canlı anlatımı ile tüm detayları bu sayfadan takip et, BJK İBB Maçı Lig Tv İzle, Lig Tv Canlı İzle, Justin Tv İzle...

Spor Toto Süper Lig 18. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak.
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla taraftarı önünde ligin ikinci yarısına "Merhaba" diyecek. Beşiktaş evinde İstanbul BŞB'yi yener, Antalyaspor ise 9 ve üzerinde farklı kazanamazsa 126 hafta sonra Beşiktaş haftayı lider kapatacak.
''Kara Kartallar'', Spor Toto Süper Lig'de son 10 maçında yenilgi yüzü görmedi. Ligdeki son yenilgisini 7. haftada Fenerbahçe'ye karşı alan Beşiktaş, daha sonra oynadığı 10 maçta 6 kez galip geldi, 4 kez de berabere kaldı ve sahadan puansız ayrılmadı.
Beşiktaş ''Kara Kartallar'', bu 10 karşılaşma sonunda 22 puan topladı ve ilk yarıyı lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde kapadı.

Şanlıurfaspor - Adanaspor Maçı

GELENLER: -
GİDENLER: Gökhan Güleç - Forvet (Khazar Lankaran) Serkan Çalık - Forvet (Samsunspor)

ADANASPOR

GELENLER: Özgür Bayer - Defans (Denizlispor) Barış Ataş - Orta Saha (Trabzonspor) Ümit Tütünci - Forvet - (Tavşanlı Linyitspor)
GİDENLER: Emre Toraman - Orta Saha (Karşıyaka)

Şanlıurfaspor'da yönetim krizi çözüldü. Henüz takıma takviye yapamadılar ancak yeni gelen yönetimle kulüp içindeki çalkantı durulmuş oldu. Bu durum saha içindeki futbola da pozitif yansıyacaktır.

Adanaspor, ilk yarının son haftasında Manisaspor deplasmanından puanla dönebilseydi ilk yarıyı liderkapatacaktı. Özellikle iç sahada müthiş bir grafik çiziyorlar. Takıma ilk 11'de doğrudan şans bulabilecek 3 önemli oyuncu katıldı. Deplasman karnelerini düzeltebilirlerse, Süper Lig'in en güçlü adaylarından biri olabilirler.

Adanaspor kadro kalitesi ve formuyla maçın favorisi ancak Şanlıurfaspor'un da bir sıçraması yapması sürpriz olmaz. İlk tercih alt olmalı.

17 Ocak 2013 Perşembe

Mehmet Ali Birand yoğun bakımda

Ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand, safra kesesi rahatsızlığıyla yattığı hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edildi.

OĞLU TWITTER'DA YAZDI

Mehmet Ali Birand'ın oğlu yayılan kötü haber üzerine Twitter adresinden yaptığı açıklamada ''Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler.'' yazdı. Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk da Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuna ilişkin, "Birand, yaşıyor, yoğun bakımda" dedi. 

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklama, "Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir" denildi.

'MAKİNELERE BAĞLI OLARAK YAŞIYOR'

Mehmet Ali Birand’ın sağlık durumunu Kanal D’de canlı yayında aktaran Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Mehmet Ali Birand yaşıyor. Az önce yoğun bakımdan indim. Durumu kritik ancak makinelere bağlı olarak yaşıyor. Doktorlar çok umutlu konuşmuyor ancak Allah’tan ümit kesilmez, dua edin diyorlar" dedi.

Sarılar, "Ailesi, Umur ile konuştum, Cemre hanım ile konuştum. Yoğun bakımda umutla bekliyorlar. İnşallah iyi haber alacağız, diye bekliyorlar. Doktorlar durumu stabil diyorlar. Mehmet Ali Birand şu an yaşıyor. Hastaneden yapılan açıklamada şu an makinelere bağlı olarak yaşatıyoruz dediler" diye konuştu.


16 Ocak 2013 Çarşamba

Levent Kırca Fatih Altaylı Canlı Yayında Tartıştı

Levent Kırca Fatih Altaylı Canlı Yayında Tartıştı Son zamanlarda yaptığı gaflar ve ettiği hakaretlerle gündeme gelen Levent Kırca, Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu. Baştan sona tansiyonu yüksek anların yaşandığı program, Kırca ve Altaylı'nınhararetli tartışmalarına sahne oldu. Levent Kırca'nın "Senle benim aramda çok büyük fark var. Ben Atatürkçü'yüm. Çıkışta da sana İşçi Partisi rozeti takayım." sözlerine Fatih Altaylı, "Ben senden daha çok Atatürkçü'yüm. İşçi Partili olmak ile Atatürkçü olmak aynı şey mi" diye tepki gösterdi. Bu dakikadan sonra ikili arasında rozet takma atışması yaşandı ve ağır sözler sarf edildi. Kırca'nın "Sen salak mısın? Akıllı adamsın. Niye bugün bir elin yağda bir elin balda. Sen işini bilirsin" sözlerine iyice sinirlenen Altaylı, "Yalaka olmakla bir elin yağda bir elin balda olunuyorsa, senden Türkiye'de daha bir eli yağda bir eli balda olan kimse yok. Demek ki sen hayatının yakın zamanına kadar hep yalaka geçindin ki, bir elin yağda bir elin balda." diye cevap verdi.

14 Ocak 2013 Pazartesi

Pi'nin Yaşamı Film Konusu

Pi'nin Yaşamı Film Konusu 28 Aralık 2012'de gösterime giren Pi'nin yaşamı isimli film izleyecilerin büyük beğenisini kazanmış durumuda. Oscarlı sinemacı Ang Lee'nin yönetmenliğinde sıra dışı bir öyküye imza atan Pi'nin yaşamı isimli filmin fragmanına yazımızın devamından erişebilirsiniz. Hindistan'dan Kanada'ya giden bir yük gemisi içersindeki tüm canlılarla Pasifik Okyanusuna batmıştır. Yalnızca bir can kurtaran sandalı bu uçsuz bucaksız denizin ortasında kalmıştır. Sandalın içersinde Pi isimli 16 yaşında hindistanlı bir çocuk, 300 kiloluk bir Bengai Kaplanı, bir sırtlan, kırk bacaklı bir Zebra ve bir Orangutan vardır. Pi'nin Ailesi bu batan yük gemisinde hayatını kaybetmiştir. Pi'nin Yaşamı Oyuncu Kadrosu Suraj Sharma Tobey Maguire Irrfan Khan Adil Hussain

12 Ocak 2013 Cumartesi

Galatasaray Aalean Maçı DSMART 12.01.2013

Galatasaray Aalean Maçı DSMART 12.01.2013 Spor toto süper lig hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray hazırlık maçında VFR Aalen ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray VFR Aalen Maçı bugün saat 14:30'da başlayacak maçı lig tv ekranlarından canlı ve naklen izleyebilirsiniz... Spor toto süper lig hazırlık kampı çerçevesinde Antalya'da Galatasaray bugün Mardan Stadı'nda 2. hazırlık maçı'nda Alman temsilcisi VFR Aalen karşısında çıkacak. Galatasaray son hazırlık maçını VFR Aalen ile oynayacağı karşılaşma ile tamamlayacak... Galatasaray ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya'yı seçmişti Galatasaray ilk hazırlık maçı'nda Alanyaspor'u 6-2 yenmeyi başarmıştı... Galatasaray ile VFR Aalen arasında oynanacak olan hazırlık maçı bugün saat 14:30'dan itibaren lig tv ekranlarından canlı ve naklen yayınlanacak... Maçın biletleri 11 Ocak 2013 Cuma günü Saat 10.00’da Biletix’ten satışa çıkacak. Biletlerinizi biletix internet sitesinden temin edebilirsiniz. KATEGORİ – BILETIX SATIŞ TL – MAÇ GÜNÜ STAD GİŞE TL Kategori 1 (VIP) 30,00 TL 26,00 TL Kategori 2 (KAPALI) 25,00 TL 22,00 TL Kategori 3 (MARATON) 20,00 TL 17,50 TL Kategori 4 (KALE ARKASI) 10,00 TL 8,00 TL

9 Ocak 2013 Çarşamba

09 Ocak 2013 Milli piyango çekiliş sonuçları sorgulama

09 Ocak 2013 Milli piyango çekiliş sonuçları sorgulama Milli Piyango bilet sorgulama ve Milli Piyango çekiliş sonuçları sayfası, Milli Piyango bilet numaranızı yazıp ikramiye çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz.. Bu sayfadan Milli Piyango son çekiliş dahil geriye doğru 1 yıl içinde yapılan tüm çekilişlerin sorgulamasını yapıp sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Sorgulama yapmak için biletinizin tarihine göre seçim yapınız Her zaman son çekiliş tarihi başta durur, mesela şu an 9 Ocak 2012 tarihi başta duruyor, Eğer yılbaşı bileti sorgulayacaksanız Çekiliş Tarihini Seçiniz: yazan yerden 31 Aralık 2011 tarihini seçmelisiniz. Bol şanslar Eğer Milli Piyango Çekiliş Sonuçları tam listesini görmek isterseniz sorgulama bölümünde numarayı felan yazmaya gerek

Sevilla Mallorca maçı 09 Ocak 2013

Sevilla Mallorca maçı 09 Ocak 2013 Sevilla ile Mallorca karşı karşıya gelecekler. İilk maçı Sevilla 5-0 kazanmıştı ve turu garantilediler diyebiliriz. Sevilla takımı son maçta Osasuna karşısında zorlansada maçı kazanmasını bildi. Bu sezon beklentilerin çok altında kaldılar. İspanya Kral Kupası karşılaşmasında Sevilla evinde Mallorca ile karşılaşıyor. Zorlu geçecek olan mücadeleyi İdman Tv kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz... Sevilla - Mallorca maçının başlama saati 20:30 da.. İyi seyirler dileriz... Sevilla - Mallorca maçını canlı izle, Sevilla - Mallorca maçını online izle, Sevilla - Mallorca maçını full hd izle, Sevilla - Mallorca maçını veren yabancı kanallar, Sevilla - Mallorca maçının geniş özeti ve golleri, Sevilla Mallorca maçı canlı izle.. adres maclarhangikanalda.com ! Maçın uyduda hangi kanalda olduğu, şifresiz izleme keyfi ve hangi radyoda canlı dinlenebileceği bu adreste. Ayrıca maç saat kaçta, maçın bilet fiyatları, biletlerin ne zaman satışa çıkacağı, hangi stadyumda olduğu, diğer canlı yayın bilgileri,uydu frekansları hepsi bu sitede. Zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenen bu maçı maclarhangikanalda.com aracılığıyla birçok tv kanalından canlı ve şifresiz izleme imkanı bulabilirsiniz. Yapacağınız tek şey yazının devamındaki canlı kanal listesinden ilgili kanalları bulmanız. Maçın Bilgileri: 09 Ocak 2013 Çarşamba Saat 20:30 Maçı televizyondan izlemek isteyenler için kanal bilgileri aşağıdadır. Hangi Uydu ve Tv Kanallarında Canlı İzleyebilirsiniz Al Jazeera Sport +9 Arena Sport 2 HD (cro) Arena Sport 3 (serbia) TRT SPOR İZLE C More Fotball (nor) / HD C+ Liga (esp) / HD Digi Sport 2 (hun) Sport TV2 / HD

Galatasaray Medical Park Unics Maçı 09 Ocak 2013

Galatasaray Medical Park Unics Maçı 09 Ocak 2013 Galatasaray Medical Park, Eurocup Son 16 birinci haftasında Rusya'dan Unics Kazan ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele 9 Ocak Çarşamba günü saat 20.45'te başlayacak ve Lig TV 3'den canlı yayınlanacak. Maç: Galatasaray Medical Park - Unics Kazan Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu, İstanbul Tarih: 09.01.2013 Saat: 20.45 Yayın: Lig TV 3 İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım) Eurocup Normal Sezon E Grubu Performansı Takımımız Eurocup normal sezon E Grubu'nu dört galibiyet ve iki yenilgi ile ikinci bitirerek Son 16'ya adını yazdırmıştı. Takımımız ilk maçında Trefl Sopot'u deplasmanda 65-94 mağlup ettikten sonra İstanbul'da BC Donetsk'i ağırlamış ve mücadeleden 72-68'lik skorla galip ayrılmıştı.

Sporting Lisbon Pacos Ferreira Maçı 09 Ocak

Sporting Lisbon Pacos Ferreira Maçı 09 Ocak Sporting Lisbon Paços Ferreira maçı canlı izle.. adres maclarhangikanalda.com ! Maçın uyduda hangi kanalda olduğu, şifresiz izleme keyfi ve hangi radyoda canlı dinlenebileceği bu adreste. Ayrıca maç saat kaçta, maçın bilet fiyatları, biletlerin ne zaman satışa çıkacağı, hangi stadyumda olduğu, diğer canlı yayın bilgileri,uydu frekansları hepsi bu sitede. Zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenen bu maçı maclarhangikanalda.com aracılığıyla birçok tv kanalından canlı ve şifresiz izleme imkanı bulabilirsiniz. Yapacağınız tek şey yazının devamındaki canlı kanal listesinden ilgili kanalları bulmanız. Maçın Bilgileri: 05 Ocak 2013 Cumartesi Saat 20:00 Maçı televizyondan izlemek isteyenler için kanal bilgileri aşağıdadır. Hangi Uydu ve Tv Kanallarında Canlı İzleyebilirsiniz Al Jazeera Sport +10 Digi Sport 2 (hun) Sport 1 Voetbal Sport TV África / HD Sport TV1 / HD ~ NED: Sport 1 Extra 2 ~ WWW: laola1.tv

Akhisar Belediye Antalyaspor Maçı 09 Ocak 2013

Akhisar Belediye Antalyaspor Spor Toto Süper Lig'in erteleme maçında buluşacak iki ekibin mücadelesinde Akhisar sahasında Antalya'yı konuk edecek.Akhisar Belediyespor Antalyaspor maçı 9 Ocak çarşamba akşamı saat 19:00'da Akhisar Belediye Stadyumunda oynanacak ve maçı Özgür Yankaya yönetecektir. Akhisar maçına galibiye için çıkacak Antalya temilcisinde Ömer Şişmanoğlu'nun sakatlığı halen devam ediyor. Sakatlıktan çıkan Emre Torun ve Murat Duruer gibi isimler ise Antalyaspor'un kadrosunda yer alacak. Devre arasında Karabükspor'dan Bilal Kısa'yı alan Akhisar'da yeni transferin bu maçta ilk 11'de oynaması bekleniyor. Onun haricinde ev sahibi ekipte önemli herhangi bir eksiklik bulunmuyor. MAÇ ÖNCESİ MP Antalyaspor bu maçı kazanması halinde lider Galatasaray ile puanını eşitleyecek. Akhisar Belediyespor 12 puanal ligin son sırasında yer alıyor. Ev sahibi ekip oynadığı 16 maç sonunda rakip filelere 11 gol yollarken kendi ağlarında 26 gol gördü. Hatırlanacağı üzere 15. haftada oynanması gereken maç olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmişti. 30 puanı bulunan Antalya ekibi deplasmanda oynadığı 8 maçın 3'ünü kazanırken 3 tanesinden sahaden mağlubiyetle ayrıldı. Akhisar Belediye evinde oynadığı hiçbir maçı kazanamazken aldığı iki galibiyeti de deplasmanda aldı.

Beşiktas Trabzonspor Maçı 09 Ocak 2013

Beşiktas Trabzonspor Maçı 09 Ocak 2013 Antalya'da Tuttur Cup'ta, ilk maçlarında yerilen Beşiktaş ile Trabzonspor, bugün üçüncülük için karşı karşıya gelecek. Wolfsburg'a 2-0 yenilerek final şansını kaybeden Kartal, Werder Bremen karşısında yine aynı skorla mağlup olan Karadeniz ekibi karşısında üçüncü olabilmek için mücadele verecek. Mardan Stadı'ndaki karşılaşma 19.00'da oynanacak. Devlerin arasındaki kapışmayı TV8 naklen yayınlayacak. İki Alman ekibi Werder Bremen ile Wolfsburg arasındaki karşılaşma da 15.00'te başlayacak, 17.00'de kupa töreni yapılacak.

Wolfsburg - Werder Bremen maçı 09 Ocak

Wolfsburg - Werder Bremen maçı 09 Ocak Wolfsburg - Werder Bremen Almanyanın iki zor takımı karşı karşıya geliyor. İki takımda da öyle göze çarpacak eksiklikler bulunmuyor. Wolfsburg ve Bremen in beraberlik le ayrılma olasalığı daha fazla görünüyor. Wolfsburg , Bremen mücadelesi haftanın gollü geçmesini beklediğim maçlardan biri. Wolfsburg öyle oyunculara sahip ki ligde ki konumları onlara hiç yakışmıyor, Bas Dost , Diego, Olic her takımın kadrosunda görmek isteyeceği nadir oyuncular bir kaçı.

8 Ocak 2013 Salı

Fenerbahçe Genk Hazırlık Maçı ve özeti

Fenerbahçe Genk Hazırlık Maçı ve özeti Antalya'da devre arası hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe ilk hazırlık maçında Belçika temsilcisi Genk ile karşı karşıya gelecek. Antalya'da devre arası hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe ilk hazırlık maçında Belçika temsilcisi Genk ile karşı karşıya gelecek. 3 kulvarda yoluna devam eden lig de istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe 2.devreye sık hazırlanıyor.Antalya'da hazırlıklarını sıkı şekilde sürdüren Fenerbahçe bir yandan transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyor. Belçika'nın güçlü takımlarından Genk ile hazırlık maçına çıkacak olan Fenerbahçe bu maçta taraftarlarına iyi sinyaller vermek istiyor. Sarı Lacivertliler, kamp döneminin ilk hazırlık karşılaşmasında Belçika'nın ünlü ekibi Genk ile mücadele edecek. Bu mücadeleyi 8 Ocak Salı günü saat 20.00'de D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve HD kalitesiyle Smart Spor HD'den takip edebilirsiniz.

7 Ocak 2013 Pazartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 177.bölüm fragmanı izle

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 177.bölüm ile yayında olacaktır.Dizinin yeni bölüm fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz.



 Kurtlar Vadisi Pusu 177.bölüm fragmanı izle Gerçek maskeli fedai ortaya çıkıyor.Polat Alemdar yeni bölümde ortaya çıkacak.İşte tüm detayların yer aldığı yeni fragman sizlerle Kurtlar Vadisi Pusu 177.bölüm fragmanı yayınlandı.10 Ocak Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümün tanıtımını aşağıdan izleyebilirsiniz.

6 Ocak 2013 Pazar

Milan Siena maçı 06 Ocak 2013

Milan Siena maçı 06 Ocak 2013


Milan Siena maçı canlı izle.. adres maclarhangikanalda.com ! Maçın uyduda hangi kanalda olduğu, şifresiz izleme keyfi ve hangi radyoda canlı dinlenebileceği bu adreste. Ayrıca maç saat kaçta, maçın bilet fiyatları, biletlerin ne zaman satışa çıkacağı, hangi stadyumda olduğu, diğer canlı yayın bilgileri,uydu frekansları hepsi bu sitede. Zevkli ve çekişmeli  geçmesi beklenen bu maçı maclarhangikanalda.com aracılığıyla birçok tv kanalından canlı ve şifresiz izleme imkanı bulabilirsiniz. Yapacağınız tek şey yazının devamındaki canlı kanal listesinden ilgili kanalları bulmanız. 
 
Maçın Bilgileri:
 
06 Ocak 2013 Pazar Saat  16:00
 
Maçı televizyondan izlemek isteyenler için kanal bilgileri aşağıdadır.
Hangi Uydu ve Tv Kanallarında Canlı İzleyebilirsiniz
Arena Sport 3 (serbia) 
beIN Sport 2 / HD 
C More Fotball (nor) / HD 
C+ Deportes 2 HD 
NTV Plus Futbol 2 / HD 
TRT SPOR İZLE
 
OTE Sport 2 / HD 
Sky Calcio 2 / HD 
Sky Sport 1 (italy) / HD 
Sport 1 Voetbal 
Sport TV4 
SportKlub (hungary) 
Sportmanía 
SuperSport 2 (alb) / HD 
TRK Futbol+ / HD

Juventus Sampdoria maçı 06 Ocak 2013


Juventus Sampdoria maçı canlı izle.. adres maclarhangikanalda.com ! Maçın uyduda hangi kanalda olduğu, şifresiz izleme keyfi ve hangi radyoda canlı dinlenebileceği bu adreste. Ayrıca maç saat kaçta, maçın bilet fiyatları, biletlerin ne zaman satışa çıkacağı, hangi stadyumda olduğu, diğer canlı yayın bilgileri,uydu frekansları hepsi bu sitede. Zevkli ve çekişmeli  geçmesi beklenen bu maçı maclarhangikanalda.com aracılığıyla birçok tv kanalından canlı ve şifresiz izleme imkanı bulabilirsiniz. Yapacağınız tek şey yazının devamındaki canlı kanal listesinden ilgili kanalları bulmanız. 
 
Maçın Bilgileri:
 
06 Ocak 2013 Pazar Saat  16:00
 
Maçı televizyondan izlemek isteyenler için kanal bilgileri aşağıdadır.
Hangi Uydu ve Tv Kanallarında Canlı İzleyebilirsiniz
Al Jazeera Sport +1 
Al Jazeera Sport HD1 
Arena Sport 4 (serbia) 
C+ Fútbol (esp) / HD 
C+ Sport (france) / HD 
nSport / HD 
NTV Plus Futbol / HD 
Sky Calcio 1 / HD 
Sport 1 Select HD (ned) 
Sport TV1 / HD 
SportDigital.tv 
SuperSport 1 (alb) / HD 
SuperSport 7 (za) 
SuperSport HD3 (za)

Swansea Arsenal maçı 06 ocak 2013

Swansea Arsenal karşısına tam kadro çıkacak. Arsenal'de de kadroda önemli bir değişiklik yok. Arsenal - Swansea maçlarında son iki karlılaşmayı da Arsenal kazanırken maçtaki tempo hepimizin dikkatini çekmişti. Swansea - Arsenal Maçı Canlı izle 6 Ocak 2013, Swansea - Arsenal Canlı Maç izle 6 Ocak 2013, Swansea - Arsenal Maçı Justin Tv Canlı izle 6 Ocak 2013, Swansea - Arsenal Maç Yayını Canlı izle, Lig Tv Swansea - Arsenal Maçı Canlı izle, Swansea - Arsenal Highlights Full Video 06.01.2013, Swansea - Arsenal Maçı Sonucu 6 Ocak 2013, Justin Tv Swansea - Arsenal Maçı Canlı izle 6 Ocak 2013, Swansea - Arsenal Maçı Lig Tv Canlı izle 06.01.2013, Swansea - Arsenal Maçını izle, Swansea - Arsenal Maçı Özeti Golleri 6 Ocak 2013, Watch Swansea - Arsenal Live Stream Online 06.01.2013

Caen Saint Etienne maçı

St Etienne Fransa Kupası 9. tur müsabakasında Caen'in konuğu oluyor. Bu yıl oynadığı futbolla ligde ve Lig Kupası maçlarında fırtına gibi esen St Etienne'e ne olduysa PSG'i Lig Kupası'nda saf dışı bıraktıktan sonra oldu. Caen - St Etienne Maçı Canlı izle 6 Ocak 2013, Caen - St Etienne Canlı Maç izle 6 Ocak 2013, Caen - St Etienne Maçı Justin Tv Canlı izle 6 Ocak 2013, Caen - St Etienne Maç Yayını Canlı izle, Lig Tv Caen - St Etienne Maçı Canlı izle, Caen - St Etienne Highlights Full Video 06.01.2013, Caen - St Etienne Maçı Sonucu 6 Ocak 2013, Justin Tv Caen - St Etienne Maçı Canlı izle 6 Ocak 2013, Caen - St Etienne Maçı Lig Tv Canlı izle 06.01.2013, Caen - St Etienne Maçını izle, Caen - St Etienne Maçı Özeti Golleri 6 Ocak 2013, Watch Caen - St Etienne Live Stream Online 06.01.2013

Lens Rennes

Sezon başında sıkıntılı bir dönem yaşayan ve ilk 6 maçta 1 galibiyet alabilen Rennes sezonun devamında çok keskin bir yükselişe imza attı. Son 13 lig maçının 9'unu kazanan Rennes, Lig Kupası'nda da yarı fianle yükselmeyi başardı. Lens - Rennes Maçı Canlı izle 6 Ocak 2013, Lens - Rennes Canlı Maç izle 6 Ocak 2013, Lens - Rennes Maçı Justin Tv Canlı izle 6 Ocak 2013, Lens - Rennes Maç Yayını Canlı izle, Lig Tv Lens - Rennes Maçı Canlı izle, Lens - Rennes Highlights Full Video 06.01.2013, Lens - Rennes Maçı Sonucu 6 Ocak 2013, Justin Tv Lens - Rennes Maçı Canlı izle 6 Ocak 2013, Lens - Rennes Maçı Lig Tv Canlı izle 06.01.2013, Lens - Rennes Maçını izle, Lens - Rennes Maçı Özeti Golleri 6 Ocak 2013, Watch Lens - Rennes Live Stream Online 06.01.2013

Rennes takımı rakibine göre daha geniş bir kadroya sahip Fransa 1'de iyi sonuçlara imza attılar. Lens karşısında Rennes bir adım öne çıkıyor.

Chateauroux Bordeaux maçı

Bordeaux kupada Chateauroux'nun rakibi oluyor. Aralık ayında oynadığı 5 lig maçından da beraberlikle ayrılan Bordeaux, oynadığı son 6 lig maçında galibiyet göremedi. Son maçta Troyes önünde hem de kendi sahasında gol dahi bulamayarak çok büyük bir sürprize imza attılar. Chateauroux - Bordeaux Maçı Canlı izle 6 Ocak 2013, Chateauroux - Bordeaux Canlı Maç izle 6 Ocak 2013, Chateauroux - Bordeaux Maçı Justin Tv Canlı izle 6 Ocak 2013, Chateauroux - Bordeaux Maç Yayını Canlı izle, Lig Tv Chateauroux - Bordeaux Maçı Canlı izle, Chateauroux - Bordeaux Highlights Full Video 06.01.2013, Chateauroux - Bordeaux Maçı Sonucu 6 Ocak 2013, Justin Tv Chateauroux - Bordeaux Maçı Canlı izle 6 Ocak 2013, Chateauroux - Bordeaux Maçı Lig Tv Canlı izle 06.01.2013, Chateauroux - Bordeaux Maçını izle, Chateauroux - Bordeaux Maçı Özeti Golleri 6 Ocak 2013, Watch Chateauroux - Bordeaux Live Stream Online 06.01.2013

Marsilya Guingamp maçı


Marsilya - Guingamp maçını canlı izle yebilirsiniz.  Marsilya - Guingamp maç yayını bittiğinde yada sıkıldığınız da izlemek istediğiniz başka bir maç var ise. Sohbetten yardım alabilir , ya da buraya tıklayarak Canlı Maç İzle maç listesine ulaşabilirsiniz.

 Eğer Yayın açılmıyor ve mahkeme kararıyla engllenmiştir yazısı görüyorsunuz yukarıdan menüden dns ayarları bölümüne bakarak sorunu giderebilirsiniz.

 Eğer aradığınız canlı maç bu değil ve bu eski Marsilya - Guingamp maç izle ana sayfasına giderek bu güne ait maç listesine ulaşabilirsiniz.

 Sohbete üyelik kullanım tamamen ücretsizdir. Sizde kullanabilirsiniz. Sizlere verdiğimiz hizmetten memnun kaldı iseniz Marsilya - Guingamp canlı maç altına bir yorum bırakmanız yeterlidir. Co size iyi seyirler diliyor .

Fenerbahçe Galatasaray bayan basket maçı izle 6 Ocak 2013

Fenerbahçe Galatasaray bayan basket maçı izle 6 Ocak 2013


6 Ocak 2013 Fenerbahçe Galatasaray bayan basket maçı izle,
Galatasaray – Fenerbahçe basket maçı hangi kanalda, 06.01.2013 Fb Gs kadınlar basket maçı hangi kanalda
Spor Toto Türkiye Kupası Sekizli Final üçüncü ve son final maçında Galatasaray Kadın Basketbol Takımı ile Fenerbahçe karşılaşacak. Antalya’da bulunan Kepez Belediyesi Spor Salonu’ndaki mücadele 6 Ocak Pazar günü saat 15.00′te başlayacak ve Lig TV3′ten canlı yayınlanacak.

Girona Almeria maçı 06 Ocak 2013

Girona Almeria maçı 06 Ocak 2013


Girona Almeria maçı canlı izle.. adres maclarhangikanalda.com ! Maçın uyduda hangi kanalda olduğu, şifresiz izleme keyfi ve hangi radyoda canlı dinlenebileceği bu adreste. Ayrıca maç saat kaçta, maçın bilet fiyatları, biletlerin ne zaman satışa çıkacağı, hangi stadyumda olduğu, diğer canlı yayın bilgileri,uydu frekansları hepsi bu sitede. Zevkli ve çekişmeli  geçmesi beklenen bu maçı maclarhangikanalda.com aracılığıyla birçok tv kanalından canlı ve şifresiz izleme imkanı bulabilirsiniz. Yapacağınız tek şey yazının devamındaki canlı kanal listesinden ilgili kanalları bulmanız. 
 
Maçın Bilgileri:
 
06 Ocak 2013 Pazar Saat  13:00
 
Maçı televizyondan izlemek isteyenler için kanal bilgileri aşağıdadır.
Hangi Uydu ve Tv Kanallarında Canlı İzleyebilirsiniz
Canal+ 1 (esp) / HD 
SportKlub+ (hr/rs/si) / HD

Celta vigo Valladolid maçı 06 ocak 2013

Celta vigo Valladolid maçı 06 ocak 2013


Celta Vigo Valladolid maçı canlı izle.. adres maclarhangikanalda.com ! Maçın uyduda hangi kanalda olduğu, şifresiz izleme keyfi ve hangi radyoda canlı dinlenebileceği bu adreste. Ayrıca maç saat kaçta, maçın bilet fiyatları, biletlerin ne zaman satışa çıkacağı, hangi stadyumda olduğu, diğer canlı yayın bilgileri,uydu frekansları hepsi bu sitede. Zevkli ve çekişmeli  geçmesi beklenen bu maçı maclarhangikanalda.com aracılığıyla birçok tv kanalından canlı ve şifresiz izleme imkanı bulabilirsiniz. Yapacağınız tek şey yazının devamındaki canlı kanal listesinden ilgili kanalları bulmanız. 
 
Maçın Bilgileri:
 
06 Ocak 2013 Pazar Saat  13:00
 
Maçı televizyondan izlemek isteyenler için kanal bilgileri aşağıdadır.
Hangi Uydu ve Tv Kanallarında Canlı İzleyebilirsiniz
Al Jazeera Sport +3 
beIN Sport 2 / HD 
C More Live (nor/swe) / HD 
C+ Liga (esp) / HD 
Digi Sport 1 (rom) 
NTV Plus Futbol 2 / HD 
OTE Sport 1 / HD 
SK Prime / HD 
TRK Futbol (ukraine) 
TV+ (bulgaria) 
~ ESP: GOL T 
~ NOR: C SPORTS online 
~ SWE: C SPORTS online 
~ WWW: laola1.tv

Udinese inter Maçı 06 Ocak 2013

Udinese inter Maçı 06 Ocak 2013


Udinese İnter maçı canlı izle.. adres maclarhangikanalda.com ! Maçın uyduda hangi kanalda olduğu, şifresiz izleme keyfi ve hangi radyoda canlı dinlenebileceği bu adreste. Ayrıca maç saat kaçta, maçın bilet fiyatları, biletlerin ne zaman satışa çıkacağı, hangi stadyumda olduğu, diğer canlı yayın bilgileri,uydu frekansları hepsi bu sitede. Zevkli ve çekişmeli  geçmesi beklenen bu maçı maclarhangikanalda.com aracılığıyla birçok tv kanalından canlı ve şifresiz izleme imkanı bulabilirsiniz. Yapacağınız tek şey yazının devamındaki canlı kanal listesinden ilgili kanalları bulmanız. 
 
Maçın Bilgileri:
 
06 Ocak 2013 Pazar Saat  13:30
 
Maçı televizyondan izlemek isteyenler için kanal bilgileri aşağıdadır.

Hangi Uydu ve Tv Kanallarında Canlı İzleyebilirsiniz
Al Jazeera Sport +1 
Al Jazeera Sport HD1 
Arena Sport 4 (serbia) 
beIN Sport 1 / HD 
C More Fotball (nor) / HD 
C+ Fútbol (esp) / HD 
C+ Sport (france) / HD 
Digi Sport 2 (rom) 
NTV Plus Futbol / HD 
OTE Sport 2 / HD 
Sky Calcio 1 / HD 
Sky Super Calcio / HD 
Sport 1 Select HD (ned) 
Sport TV2 / HD 
SportDigital.tv 
SportKlub (hungary) 
SuperSport 2 (alb) / HD 
SuperSport 7 (za) 
SuperSport HD3 (za) 
SuperSport MaXimo 
TRK Futbol+ / HD 
TV4 Sport Xtra HD (swe)

5 Ocak 2013 Cumartesi

Galatasaray Medical Park – Hacettepe Üniversitesi maçı 05 Ocak 2013


Galatasaray Medical Park – Hacettepe Üniversitesi maçı izle, Gs Hacettepe basket maçı izle, 5 Ocak Galatasaray M.P.- Hacettepe Ün. maçı canlı izle,Galatasaray Medical Park, Beko Basketbol Ligi 14. haftasında Hacettepe Üniv. ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki mücadele 5 Ocak Cumartesi günü saat 17.00′de başlayacak ve Lig TV 3′den canlı yayınlanacak.
Maç: Galatasaray Medical Park – Hacettepe Üniv.
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu, İstanbul
Tarih: 05.01.2013 Saat: 17.00
Yayın: Lig TV 3

Galatasaray Medical Park, Beko Basketbol Ligi 19. haftasında Hacettepe Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele, 25 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'te başlayacak ve LigTV3'ten canlı yayınlanacak.
Maç: Galatasaray Medical Park - Hacettepe Üniversitesi
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu, İstanbul
Tarih: 25.02.2012 Saat: 13.00
Yayın: LigTV3 (Canlı)
İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)

3 Ocak 2013 Perşembe

Sakarya Fırat 92. Bölüm


Adeta bir kahramanlık destanının yazıldığı anları anlatan dizi Sakarya Fırat 92. bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. ve yeni bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. bölüm fragman özeti. Sakarya Fırat son bölüm 92. bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. bölüm fragman özet haberi.Sakarya Fırat 92. bölüm fragmanı izle (TRT 1'de son bölüm) - 03.01.2012 dizi haber

Sakarya Fırat 92. bölüm fragmanı izle (TRT 1'de son bölüm) - 03.01.2012 dizi haber

Adeta bir kahramanlık destanının yazıldığı anları anlatan dizi Sakarya Fırat 92. bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. ve yeni bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. bölüm fragman özeti. Sakarya Fırat son bölüm 92. bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 92. bölüm fragman özet haberi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümü büyük bir heyacanla beklenen "“İsimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu” sloganı ile izlenme rekorları kıran Sakarya Fırat dizisinin  92. ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Sakarya Fırat dizisi 92. bölümde yaşanacaklar..

Sakarya Fırat 92. bölümde son bölümde teslim olmaya karar veren fakat Bakır'ın son dakika hamlesi ile tekrar dağa çıkan Necla yine ortalığı kana buluyor. Sakarya Fırat 92. bölümde Poyraz Timi ve Uzman Çavuş Osman yine PKK'lı teröristlerle amansız bir çatışma içerisine giriyor. Sakarya Fırat 92. bölümünde Necla bu kez silahını Süleyman'ın yeğeni  Esma'ya doğrultuyor. Osman ve Süleyman Nejla'nın elinden Esma'yı kurtarabilecekmi?

Arka Sokaklar dizisinin 268. bölüm


Arka Sokaklar dizisinin 268. bölümünde akisyon ve heyecan yine nefes kesecek. Rıza Baba'nın tayin şokunu atlatmaya çalışan ekip yeni amirleri ile operasyonlara devam ediyor. Arka Sokaklar 268. bölüm fragmanı ve özeti sitemize eklendi. İyi Seyirler.
Kanal D ekranlarında uzun süredir yayınlan ve her bölümü rating rekorları kıran polisiye dizi Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 268. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni yayınlanacak bölümünde; ekip, eski müsteşarlardan Macit’in gelinini kaçıranların peşine düşüyor.

İşte Arka Sokaklar 268. bölüm fragmanı ve özeti

Huzur Sokağı 17.bölüm


ATV Ekranlarında Meydana Gelen ve Yoğun izleyici kitlesine sahip olan Huzur Sokağı adlı dizinin 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Huzur Sokağı 17. Bölüm Fragman Video izle.. Feyza ve Bilal arasındaki buzlar eridi. Şükran ise Emre'nin kıskacında.. Huzur Sokağ 17. Bölüm Fragmanı Video İzle.. Huzur Sokağı 4 Ocak 2013 Cuma Akşamı ATV Ekranlarında olacak. Huzur Sokağında neler olacak?

EMRE KISKACA ALDI!..

Huzur Sokağı yeni bölüm ile cuma akşamının en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Feyza ve Bilal arasındaki buzlar eridi. Şükran ise Emre'nin kıskacında..


NELER YAŞANACAK?..

Bilal'i oynadığı oyun ile kendinden uzaklaştırmayı başaran Feyza alıp başını gider. Hayatında değerli olan Ayşe Sultan'a bir not bırakıp gider. Bu durumdan hiç kimse rahatsız olmaz Ayşe Sultan haricinde ne kadar çırpınsa da anlatamaz derdini. Bilal ise Feyza'ya o kadar sinirlidir ki bitmiştir artık Feyza onun için. Feyza ise çocukluğunun geçtiği dağ evine gider ve orada ölümü bekler. Feyza'nın babası son olarak Bilal'in kapısına dayanır ve kızını sorar. Bilal sert bir cevap vererek kızıyla artık bir ilgisi kalmadığını söyler.
Necmettin kızı için endişelenirken polisler dayanır kapısına ve Bilal'in arabasını kurşunlayan kişinin yakalandığını ve kendisini Necmettin'in azmettirdiğini söyler. Necmettin tutuklanır.

Ayşe Sultan son çare Bilal'in kapısına dayanır ve Feyza için endişelendiğini söyler Bilal'i ikna eder. Bilal Feyza'yı dağ evinde bulmuştur. Kötü bir gece geçiren Feyza'nın başında geçirir geceyi. Ne kadar kızsa da seviyordur. Feyza pişmandır. Bilal ise iki duygu arasında sıkışıp kalmıştır.

Dila Hanım 16.bölüm


Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Dila Hanım 16. bölümü ile 4 Ocak 2013 Cuma akşamı Star Tv’de sizlerle olacak. Dila Hanım 16. bölüm fragmanını sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.

Dila Hanım 16. bölümü ile 4 Ocak Cuma günü Star Tv’de kaldığı yerden devam edecek. Dila Hanım 16. bölüm fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.

Dila Hanım 16. Bölüm Fragmanı İzle (4 Ocak Cuma)

Geçen Bölümün Fragmanı

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Dila Hanım 16. bölümü ile 4 Ocak 2013 Cuma akşamı Star Tv’de sizlerle olacak. Dila Hanım 16. bölüm fragmanını sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.

Böyle Bitmesin 15.Bölüm


Böyle Bitmesin 15. Bölüm özeti:

Hem öksüz hem yetim olan Avni, iç güveysi olduğu ailenin mandırasında, karın tokluğuna çalışmaktadır. Yusuf, Avni ve Fatma ile markette karşılaşır. Avni ve Fatma'nın hikayesi, Aile Masası'na taşınır.

Ekip; Avni'ye yardım etmek için, dillere destan bir oyun kurar. Nisa'nın evinde hüzün hakimdir. Fatih'in yatılı okul serüveni, Arif'in çilesi mi olacak? Cezmi Baskın, Boncuk Yılmaz, Sinan Çalışkanoğlu, Şefik Onatoğlu ve Ortans Kıvanç'ın konuk olduğu 15. bölümde çok eğleneceksiniz.

Deniz Yıldızı 733.Bölüm

Deniz Yıldızı heyecanlı 733. bölüm ile 04 ocak 2013 tarihinde cuma günü Fox tv ekranlarında izleyebilirsiniz. Ayrıca bu muhteşem bölümü sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz. Merak ettiğini tüm soruların cevaplarını ve ayrıca sahneleri sitemizden görebilirsiniz. Deniz Yıldızı 733. bölümde tüm heyecanı ile ekranlara geliyor. Sizlerde bu heyecanlı bölümü kesintisiz olarak HD kalitesinde tek parça olarak izleyebilirsiniz. Aslında hafta içi her gün yayınlanan bu diziyi ketcapmayonez.com dan canlı olarak kesintisiz tek parça halinde full indirip izlemeniz mümkündür.İyi seyirler.

Cem Yılmaz Fundamentals Sinema Gösterisi

Cem Yılmaz Fundamentals Sinema Gösterisi
Yakın zamanda daha ziyade yazdığı ve yönettiği filmlerle öne çıkan Cem Yılmaz'ın 2010 yılında gerçekleştirdiği stand-up şov gösterilerinin derlemesinden oluşan film, ünlü oyuncunun bu sefer komedyenlik yönünü olduğu gibi beyazperdeye taşıyan bir yapım. İnsanların gündelik hayatında karşılaştığı fakat üzerinde durmadan geçip gittiği hayata dair detayları kendisine has mizah anlayışı ile değerlendiren Cem Yılmaz, ne kadar sıra dışı bir gözlem gücü olduğunu da yeniden hatırlatıyor. "CM101MMXI Fundamentals" adıyla sergilenen gösterilerin kurgulanmasıyla beyazperdeye gelecek olan yapımın yönetmenliğini ise Murat Dündar üstleniyor. Yapımın görüntü yönetmenliği ise Gökhan Tiryaki ve Şükrü Ayar'a ait.

3 Ocak 2013 Süper Loto Sonuçları

 3 Ocak 2013 Süper Loto Sonuçları


Süper Loto sonuçları 3 ocak Süper Loto sonuçları sitemizde. 3 ocak 2013 Süper Loto sonucu sitemizde verilecektir. Kuruş ve Şans Oyunları Vergisi olarak 1 milyon 249 bin 867 lira 22 kuruş aktarılacak.

3 ocak Süper Loto Sonuçları

Her hafta Perşembe akşamları gerçekleştirilen Süper Loto'da bu hafta yine heyecan olacak.

Süper Loto'nun mantığı 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanıyor. Türkiye'de ilk kez 25 Ekim 2007 tarihinde oynanmaya başlanan Süper Loto 262 haftadır kesintisiz olarak her hafta Perşembe akşamları Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Süper Loto'da sayıları tutturamayan olduğunda Büyük İkramiye bir sonraki haftaya devretmektedir

2 Ocak 2013 Çarşamba

Pis Yedili 52. Bölüm Fragmanı İzle 2 Ocak 2013


Pis Yedili 52. Bölüm Fragmanı İzle 2 Ocak 2013

Pis Yedili 52. bölümü ile 2 Ocak 2013 günü Show Tv’de kaldığı yerden devam edecek. Pis Yedili 52. bölüm fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz

Pis Yedili 52. bölümü ile 2 Ocak 2013 günü Show Tv’de kaldığı yerden devam edecek. Pis Yedili 52. bölüm fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Pis Yedili 52. bölümü ile 2 Ocak 2013 akşamı Show Tv’de sizlerle olacak. Pis Yedili 52. bölüm fragmanını sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.

20 Dakika 1.Bölüm izle


20 Dakika 1. Bölüm,Özet: Ali ve Melek hayatları boyunca bugün ellerinde tuttukları tapu için çalışırlar. Ancak evlerinin en mutlu gecesinde, polisler Melek Halaskar için gelir ve Melek'in hapishaneye varacak yolculuğu başlar. Ali içinse başlayan, hayatının aşkını kurtarma mücadelesidir... Diğer tarafta ise eski belediye başkanı, komadaki oğlunun başında, cinayet zanlısı Melek Halaskar'ın peşini bırakmamaya yemin eder. Acımasız cezaevi muavini, dört duvar arasında Melek'in ensesinden ayrılmaz. İki küçük çocuk, annelerinin yokluğunda babalarından cevap beklerken Ali ise çıkış yolu aramaktadır... Bugüne kadar elleri bile ayrılmayan Ali ve Melek, birbirlerinden uzakta uzun bir yola çıkacaklar. Melek için 20 yıl, Ali için 20 dakika...
İzlenme : 446 Puan : 3.7
Not: izlenmeye hazır | Tarih : 02.01.2013
Etiketler : 20 Dakika 1. Bölüm izle 20 Dakika 1. Bölüm dizi izle 20 Dakika 1. Bölüm son bölüm izle 20 Dakika 1. Bölüm hd izle 20 Dakika 1. Bölüm seyret

Deniz Yıldızı 731.Bölüm izle


Deniz Yıldızı yeni bölümü olan Deniz Yıldızı 731.bölüm özeti seyircilerin beğenisine sunuldu. Deniz Yıldızı 731.bölüm bu haftanın ilk bölümü olarak literatürde yerini aldı. Deniz Yıldızı dizisi 731.bölüm özeti seyirci tarafından ilgiyle karşılandı. Deniz Yıldızı 731.bölümden tüyolar veren Deniz Yıldızı 731.bölüm özeti sadece tüyo vermekle kalmayıp aynı zamanda Deniz Yıldızı 731.bölümde neler olacak sorusununda cevabını seyirciye iletmiş oldu. Deniz Yıldızı 731.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadığı için Desniz Yıldızı 731.bölüm özeti ile bu bölümün tanıtımı yapıldı. Özet dikkatli okunduğunda gözlerde canlanıyor zaten dolayısıyla fragman niteliği de taşıyor diyebiliriz. Deniz Yıldızı 731.bölüm özeti dizi ekibi tarafından seyircisini fikir sahibi edindirmek amaçlı sunuldu. Deniz Yıldızı 731.bölüm özetini merak edenlerin yazımızın devamına göz atmaları meraklarını gidermede faydalı olacaktır.
Deniz Yıldızı 731.Bölüm Özeti
Deniz Yıldızı 731.özeti, Deniz Yıldızı 731.bölüm özetinde Zerrin, Can karakteri ve Ozan’ı karşı karşıya getirmiş, istediğini elde etmeye çalışmaktadır. Bakalım Zerrin istediği sonucu alabilecek midir ? Melih, kayıt cihazını Ögeday’dan alabilmek için Gizem’le ortak iş yapmak zorunda kalır. Gittikçe sabrı zorlanan Melih, bakalım pes mi edecektir ? Elif, yemeğe yanında Doğa’yla gidince Sarp çok bozulmuştur. Sarp’ı küstürmemek için bir çare düşünen Elif, bakalım bu durumu nasıl çözecektir ? Mehveş, Ögeday’ın kendini aldattığından şüphelenmektedir. Bakalım Ögeday gerçekten de Mehveş’i aldatmakta mıdır ?  Deniz Yıldızı 731.bölümde olacaklar bunlardı.
2 Ocak 2013 Deniz Yıldızı Özeti (731.Bölüm)
2 Ocak 2013 Deniz Yıldızı 731.bölüm özeti seyircinin beğenisini topladı. 2 Ocak 2013 Deniz Yıldızı özeti olarak da adlandırabileceğimiz Deniz Yıldızı 731.bölüm özeti ile bu bölüm oldukça iyi bir şekilde tanıtıldı. Deniz Yıldızı 731.bölüm çekimleri tamamlanırken dizi ekibi tarafından Deniz Yıldızı 732.bölüm çekimlerine başlandı. Deniz Yıldızı 732.bölüm ne zaman diye merak edenler varsa söyleyelim Deniz Yıldızı 732.bölüm 3 Ocak 2013 Perşembe günü ekranlarda olacak. Deniz Yıldızı yeni bölüm özetlerine Fragmanbizle.Com’da Deniz Yıldızı kategorisinden erişebilirsiniz. Deniz Yıldızı dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile Fox ekranlarında yayın hayatına devam ediyor.

İki Dünya Arasında 128.Bölüm izle


İki Dünya Arasında 128.bölüm fragmanı seyircinin beğenisine sunuldu. İki Dünya Arasında 128.bölüm fragmanı dizinin bu haftaki ilk bölümüne tekabül ediyor. 2 Ocak 2013 İki Dünya Arasında fragmanı olarak da tanımlayabileceğimiz İki Dünya Arasında 128.bölüm fragmanı dizi hayranlarından beğeni topladı. Dizi ekibi tarafından özenle hazırlanan İki Dünya Arasında 128.bölüm fragmanı dizinin takipçilerine İki Dünya Arasında 128.bölümden kesitler sunuyor. İki Dünya Arasında 128.bölüm sahneleri kullanılarak derlenen bu fragman İki Dünya Arasında 128.bölüm tüyoları vermekle kalmıyor aynı zamanda İki Dünya Arasında 128.bölümde neler olacak sorusunun da cevabını seyircisine iletiyor.
İki Dünya Arasında 128.Bölüm Fragmanı
İki Dünya Arasında 128.bölüm fragmanı ile dizi ekibi seyircisini dizinin yeni bölümü hakkında fikir sahibi yaptı. Samanyolu ekranlarında yayınlanan İki Dünya Arasında dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkıyor. İki Dünya Arasında 128.bölüm bunlardan biri. İki Dünya Arasında 128.bölüm fragmanı seyredemeyenler, merak edenler ve yeniden seyretmek isteyenler için yazımızın devamına bulunmaktadır.
İki Dünya Arasında 128.bölüm fragmanı 2 Ocak 2013

Beni Affet 276. Bölüm izle 3 Ocak 2013


Beni Affet 276. Bölüm izle 3 Ocak 2013, Yeni bölüm izle, son bölüm izle, Star TV, hd izle, son bölümün fragmanını HD İZLE, Yeni bölümün fragmanını izleyin...
3.01.2013,Beni Affet 276. Bölüm hd izle,Beni Affet 276. Bölüm seyret,Beni Affet 276. Bölüm full hd izle, Yeni bölüm izle, son bölüm izle, yeni bölüm hd izle, son bölüm hd izle, yeni bölüm full hd izleHaberi Paylaş Share on facebook Share on twitter Share on google Share on myspace Share on friendfeed Share on digg Share on favorites More Sharing Services
3
İlgili Haberler
Ben Bilmeme Eşim Bilir'in Kadın yarışmacısının hobileri herkesi şaşırttı İZLE
Atalay Demirci kimdir kaç yaşında? Yeteneksizsiniz Türkiye! Hülya Avşar'ı gülme krizine sokan Atalay Demirci'yi tanıyalım...
Kuzey Güney 56. Bölüm Fragmanı izle 2 Ocak 2013
   Yeni yıl Feride ve Cüneyt aşkının kaderini değiştirebilecek mi?

Feride'nin Cüneyt'e olan öfkesi ve Cüneyt'in çaresizliğine karşın yeni yıla saatler kala iki aşık yine yan yanadır. Feride ve Cüneyt arasındaki bu hesaplaşmada neler yaşanacaktır?

Kozanlarda, Kemal ve Bahar'ın eve dönüşüyle başlayan mutluluk Kemal'in Bahar'a yaptığı sürpriz teklifle doruğa ulaşır. Yeni yıl gecesi Kemal ve Bahar aşkının dönüm noktası olacaktır.

Yol Ayrımı 3.Bölüm izle

Yol Ayrımı 3.Bölüm izle


Açıklama : Yol Ayrımı 3.Bölüm Dizisini Tek Parça butonuna basarak internet bağlantı hızınıza göre normal veya yüksek kalite (HD,SD) seçeneklerinde full olarak izleyebilirsiniz.
Kullanmış olduğunuz Monitör/TV özelliklerine göre videoyu ekranın tamamını dolduracak şekilde veya orjinal pikselinde seyredebilirsiniz.
Share butonunda Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda, siteye yönlendirilmeden doğrudan Facebook sayfasında görüntülenebilecek şekilde, izlediğiniz bölümün tamamını arkadaşlarınıza da izletme imkanı sunabilirsiniz.
Etiketler : Yol Ayrımı izle, Yol Ayrımı son bölüm izle, Yol Ayrımı son bölüm tek parça izle, Yol Ayrımı HD izle, Yol Ayrımı dizisi izle, Yol Ayrımı canlı izle, Yol Ayrımı 3.Bölüm izlesene, Yol Ayrımı 3.Bölüm izle, Yol Ayrımı 3.Bölüm full izle
Kategori : Yol Ayrımı

Sakarya Fırat 128.Bölüm izle


Sakarya Fırat İzle - Sakarya Fırat 128. Bölüm Fragmanı ve Özeti. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Sakarya Fırat 128. Bölümü ile 2 Ocak 2013 Çarşamba akşamı TRT ekranlarında sizlerle olacak. Sakarya Fırat 128. Bölüm fragmanını sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.


Sakarya Fırat İzle - Sakarya Fırat 128. Bölüm Fragmanı ve Özeti. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Sakarya Fırat 128. Bölümü ile 2 Ocak 2013 Çarşamba akşamı TRT ekranlarında sizlerle olacak. Sakarya Fırat 128. Bölüm fragmanını sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl 80.Bölüm İzle

Muhteşem Yüzyıl 80.Bölüm İzle


Muhteşem Yüzyıl 80. bölümü ile 2 Ocak 2013 Çarşamba günü Star Tv ekranlarında saat: 20.00′da kaldığı yerden devam edecek. Muhteşem Yüzyıl 80. bölüm fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.


Muhteşem Yüzyıl 80. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 80. Yeni Bölüm özeti izle, Muhteşem Yüzyıl 80. Bölümde Neler Olacak? İbrahim, Şehzade Mustafa’yı öldürmeye çalışan casusu Süleyman’ın huzuruna çıkarmak istiyor. Muhteşem Yüzyıl 80. Yeni Bölümü Nefesleri Kesecek, Süleyman’ın kız kardeşi Şah Sultan saraya geliyor ve haremdeki dengeler değişiyor, Muhteşem Yüzyıl 80. Bölümde Hürrem, İbrahim Paşa’yı gözden düşürmeyi amaçlıyor. Muhteşem Yüzyıl 80. Bölümü bu akşam 20:00'de StarTV ekranlarında sizlerle olacak.